💶 Hinta?

Vaikka en teekään näitä hommia pelkän rahan takia, niin jollakin on myös elettävä


Toiminta- ja hinnoittelumalleja on kolme. Kaikkiin lisätään ALV.

⏳ Tuntiveloitus, kun työskentelen kanssasi kasvokkain

Työskentelen kanssasi kasvokkain, jolloin aikani maksaa sinulle 72€ tunnilta. (Jos mukana on muita, heidän tuntiveloituksensa lisätään laskuun.)

👷 Kattohinta, kun työskentelen laskuusi etänä

Työskentelen laskuusi itsenäisesti (kuten yllä), mutta arvioin työhön kuluvan ajan etukäteen. Mikäli työ valmistuu arvoitua nopeammin, saat alennusta. Tarjouspyynnöt osoitteeseen: sako@sakonstudio.fi

💛 Sopimushinta, kun projektissa on enemmän liikkuvia osia tai poikkeuksellista synergiaa

Kun kyse on esimerkiksi videotuotannosta, kaupallisen tason musiikkituotannosta tai vaikka pienyrityksen kokonaisvaltaisesta brändiremontista, tarvitaan enemmän kuin yhden henkilön työpanosta.

Lisäksi esim. mainosmusiikkiprojektissa tekijänoikeudella suojattujen tuotosten käyttöoikeudet ovat myös kauppatavaraa, jolloin tavanomainen tuntihinnoittelu ei enää sellaisenaan toimi.

Minulla on pitkä yhteinen taival monien soittajien, laulajien, tuottajien, kuvaajien, piirtäjien ja muiden luovien alojen erikoisosaajien kanssa. Osa talenteista kuuluu SAKON STUDION manageroinnin piiriin, joten yhteistyö on siksikin poikkeuksellisen läheistä.

Sopimushinnoittelu koskee mm:
  • biisipajoja, joita vedämme Markus Kivivuoren kanssa 
  • sarjakuvia, jotka minä käsikirjoitan ja Antti Anttila piirtää
  • biisitantoprojekteja, joissa on useampi tekijä ja/tai tuottaja
  • videotuotantoja, joissa tarvitaan käsikirjoituksen lisäksi järeämpää kalustoa, äänisuunnittelua, näyttelijöitä ja paljon muuta.  

Tietyissä tilanteissa myymme palveluitamme myös täysin epäreilulla hintaedulla. Tällöin toiminnasta on yleensä jonkinlaista synergiaetua kaikille osapuolille. (Esim. biisien tekeminen artistille, jolle SAKON STUDIO myy myös keikkoja.)

Tee tilaus, lähetä tarjouspyyntö tai laita viestiä muuten vaan »-20% alihankinta-alennus (musiikki- ja markkinointialan yrityksille)

Kaikista musiikki- ja markkinointialan yritysten tilaamista alihankintatoimeksiannoista myönnetään -20% alihankinta-alennus. Tällöin SAKON STUDIO laskuttaa suoraan tilaaja-yritystä loppuasiakkaan sijasta.LASKENNALLISIA HINTAESIMERKKEJÄ

Esimerkit on laskettu 72€/h laskutuksen mukaan. Kaikkiin hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva ALV. 👇

Kirjoituspalvelut 

Samuli Koivulahti. Tekstituoanto / Copy
Laskennallinen tuntihinta kirjoitustöissä on 72€/h. Kirjoitan tavallisesti n. 100 sanaa tunnissa ja 800-1000 sanaa päivässä.

Mahdolliset haastattelut / toimitustyö lisätään hintaan. Hyvä haastattelu kuitenkin lyhentää usein kirjoittamiseen menevää aikaa. 

Hinnasto:

PS: Lähtömateriaalin ja briiffin laatu vaikuttavat kirjoitusnopeuteen. Työstä veloitetaan toteutuneiden tuntien mukaan, joten hyvällä pohjamateriaalilla ja tarkalla briiffillä asiakas voi säästää selvää rahaa. 

✍️ Kirjoituspalvelut »Ääni- ja studiopalvelut

Äänen ammattilaiset BirdyHead ja Sako Samuli Koivulahti
Laskennallinen tuntihinta ääni- ja studiopalveluissa on 72€ riippumatta siitä, montako henkeä projekti kussakin vaiheessa työllistää.

Biisituotanto:

Äänitykset:

Jälkituotanto:

PS: Yritysten mainosprojekteissa asiakas ostaa tavallisesti (sävellys, sanoitus, käsikirjoitus tms.) työn lisäksi myös teoksen taloudelliset oikeudet itselleen. Tällöin teos siirretään itsehallinnointiin, eikä teos tuota tekijälleen käyttökorvauksia. Hyvityksenä tästä yritys maksaa käyttöoikeuksista erilliskorvauksen laskun yhteydessä. Summa sovitaan erikseen arvioidun käyttölaajuuden mukaan ja se on tekijälle verotonta tuloa. 

🎤 Ääni- ja studiopalvelut »Grafiikka- ja kuvauspalvelut

Still-kuva:

Liikkuva kuva:
  • Esittelyvideo web-sivuille: 1 kamera, max. 1h kuvaussessio + edit = 300€
  • Musiikkivideo: 1 kuvauspäivä ja 1 lokaatio = 800€
  • Mainosvideon tuotanto: 2 kuvauspäivää ja 2 lokaatiota = 1600€
  • Dokumenttielokuvan tuotanto: n. 10 000€ (pyydä tarjous).

Julkaisugrafiikka:

🎨 Kuva- ja grafiikkapalvelut »Digitaaliset palvelut


📈 Digitaaliset palvelut »Neuvonta ja managerointi

Yrityksille:

Taiteilijoille:

Kaikille:

🌱 Neuvonta ja managerointi »Keikat 

Keikat ovat toistaiseksi arvonlisäverotonta toimintaa. Vuoden 2020 aikana tulemme siirtymään ALV-velvollisiksi myös keikkojen osalta, jonka jälkeen hintoihin lisätään 10% arvonlisäveroa.

Hinnat:

PS: Normaali keikan pituus on 2 x 45 min. settiä tai yksi 1,5 h setti. Mikäli tarvitset musiikkia pidemmäksi aikaa se onnistuu lisämaksusta.

🎟️ Lue lisää esiintyjistä »Yhteystiedot


✉️ Ota yhteyttä lomakkeella »Evoluutio Music logoMusic Production Alliance logoVPROAUDIO logoStudio Vini logo