✍ Tekstit

Kirjoitan sanoituksia, blogipostauksia, kolumneja, tiedotteita, markkinointitekstejä ja kaikkea mihin tarvitaan oivaltavia sanoja.


Samuli Koivulahti
Kirjoittaminen on minulle yhtä tärkeää ja luonnollista kuin hengittäminen. Vaikka en eläisi sillä, kirjoittaisin siitä huolimatta.

Kirjoitan sanat puolestasi

Eniten työpöydälleni tulee tehtäväksi laulujen sanoituksia, mutta kirjoitan artistiasiakkaideni lukuun myös esimerkiksi tiedotteita, blogipostauksia ja monenlaisia muita tekstejä. Aina nimeäni ei näy lopputuotteessa lainkaan.


CoWrittaan, klinikoin ja opastan

Etsin jatkuvasti hyviä biisintekokumppaneita, mutta sparraan ja opastan myös muita kirjoittajia. Voit varata minulta yksityistunnin, joka voidaan käyttää joko haluamiesi aiheiden käsittelemiseen tai tekstiesi työstämiseen yhdessä.

Voit myös tilata palautteen sähköpostitse. Tällöin tutustun tekstiin rauhassa ja laadin siitä kirjallisen palautteen korjausehdotuksineen. Tarpeen mukaan pidän myös luentoja ja käytännön tekstityöpajoja ryhmille.


Autan tekemisessä eteenpäin

Kun kaikki muu on valmista ja biisit ovat timanttisia, on aika tehdä toiminnasta näkyvää. Kukaan ei tule hakemaan artistia autotallista, vaan biisit on saatava kaikkien kuuluville keinolla millä hyvänsä.

Tässä voin auttaa. Autan tiedotuksessa ja markkinointiviestinnässä sekä autan saattamaan taiteilijan ulosannin, tiedotteet ja kaiken tarvittavan sellaiselle tasolle, ettei kukaan edehdy pitämään artistia amatöörinä (vaikka sitä olisikin). Lääkkeenä tähän toimivat:


Mitä olen kirjoittanut? 

Vuosien saatossa on syntynyt jo melkoinen määrä laululyriikkaa, minkä lisäksi kirjoitan päivätyöni puitteissa vuosittain n. kahden romaanin verran verkkotekstiä lukuisten eri yritysten verkkosivuille ja blogeihin. Artisteilleni teen paljon myös tiedotteita, promokirjeitä ja saatteita.


Hinta

  • Kysyminen on ilmaista ja koen tärkeäksi tehdä jonkin verran hommia myös pro bono. Täällä lisää hinnoittelusta »


Yhteystiedot


Minut tavoittaa parhaiten somesta.
Numerollani toimii myös WhatsApp.

Linkedin Twitter Facebook Blogi

© SAMULI KOIVULAHTI, 2018.
Viikinkikatu 8, 20460 TURKU
✉ samuli@lyyrica.org
☎ +358440761669
Liity sisäpiiriin »
🛡