🎫 Esiintyjät

Jos haluat kuulla sanoittamiani lauluja livenä, käy katsastamassa keikalla nämä esiintyjät.


Manageroitaviani ovat esimerkiksi: ViNi*, Janne Laukkanen*, Roni Välikangas* ja Tina Salminen*. Lisäksi toimin aktiivisesti mm. lauluntekijä Jari Uutelan neuvonantajana.

Välitän mielelläni keikka- ja haastattelupyynnöt sekä muut kyselyt eteenpäin.

ViNi


Vantaalainen ViNi (Ville Nisunen) säveltää, laulaa ja tuottaa kappaleensa itse. Olemme löytäneet sooloprojektin taakse myös pro-luokan tyypit hoitamaan miksausta, masterointia ja muita elintärkeitä komponentteja menestyksen saavuttamiseksi, minkä seurauksena DIY-henkisyys ei kuulu lopputuloksesta suinkaan amatöörimäisyytenä, vaan silkkana intohimona! ViNille sanoittamani debyyttisingle Keskinkertainen sai toukokuussa 2018 erinomaisen vastaanoton erityisesti Spotifyssa ja uutta materiaalia pusketaan ulos tasaiseen tahtiin.

Esiintyjän kotisivut: https://www.villenisunen.fi/

Tina Salminen* 

Tina Salminen on turkulainen esittävän taiteen moniosaaja, jolla on laaja-alainen kokemuspohja mm. teatterin ja tulitaiteen tekemisestä. Sooloura artistina on ollut luontevaa jatkumoa tälle ja kokemus monipuolisena esiintyjänä näkyy myös lavalla. Keikkoja tehdään tällä hetkellä pääasiassa duona lahjakkaan Viljami Viktorsin kanssa ja debyyttialbumi Tina´s Mingle-Mangle julkaistiin toukokuussa 2017. Levyn avausraitana kuullaan Petteri Laakson kanssa tekemäni Sateen tuoksua.

Esiintyjä somessa: https://www.facebook.com/laulajatina/

Janne Laukkanen* 

Janne Harha edustaa astetta rouheampaa balladiosastoa. Laukkasen tulkitsemana tutummatkin suomenkieliset laulut saavat aivan uusia sävyjä. Jos Johnny Cash tai Kid Rock olisivat syntyneet Suomessa, he varmaankin olisivat pitäneet Laukkasta hengenheimolaisenaan. Settiin kuuluu valikoidusti covereita ja omaa materiaalia, kuten esimerkiksi tämä yhdessä Paavo Virtasen kanssa tekemäni Luottamus.

Esiintyjän kotisivut: www.jannelaukkanen.com

Roni Välikangas*

Roni Välikangas asuu Salossa ja esittää suomenkielisiä kappaleita itse itseään pianolla säestäen, mutta välillä myös duona. Pianon lisäksi mukana kulkee oma PA-laitteisto, jonka turvin esiintymiset hoituvat ammattilaisen ottein. Ohjelmisto sopii hyvin hienompiinkin tilaisuuksiin, mutta taipuu myös baariympäristöön. Keikkasettiin kuuluu runsaasti tuttuja hittejä, mutta myös omaa materiaalia, kuten esimerkiksi tämä Ronin säveltämä ja minun sanoittamani Kaunis rumassa maailmassa.

Esiintyjän kotisivut: www.ronivalikangas.com


Avin Alyasi 

Laulaja Avin Alyasi
Raisiolaisen Avinin pedantti, mutta persoonallinen pop-soundi saa harjaantuneimmankin korvan herkistymään uusille nyansseille. Avin oli aikoinaan ensimmäisiä kiinnityksiä artistirosterissani, mutta purimme sopimuksen ennen hänen osallistumistaan Voice of Finlandiin 2015, jossa hän pärjäsikin ihan mukavasti. Nykyisin Avin opiskelee Turun Konservatoriossa laulua ja esiintyy sen puitteissa mm. Avin & Jonatan Duossa.

Ääninäyte: Unessa annoin anteeksi
Esiintyjä somessa: facebook.com/AvinAlyasi/


Mirkka Liesmäki 

Mirkka Liesmäki asuu nykyään Tampereella ja esiintyy kokoonpanolla; nainen, ääni ja kitara. Mirkkan kirkas ja luonnollinen lauluääni taipuu tulkitsemaan klassikoita ja tämän päivän tuoreimpia hittejä kepeästi kuin satakieli. Mirkka on myös taitava lauluntekijä ja säveltäjiä ja hänen keikkasetissään pidettyjä yhteistuotoksiamme ovat mm. kappaleet Suutarin lapsi ja Roska tuulessa.

Ääninäyte: Suutarin lapsi
Esiintyjä somessa: facebook.com/mirkkaliesmakiofficial/


Jari Aaltonen

Säveltäjä Jari Aaltonen
Jari Aaltonen on monessa liemessä keitetty keikkajätkä, joka esittää menevää musiikkia akustisessa ja/tai rautalankapitoisessa hengessä. Aaltonen keikkailee mm. duona Mark Moonin kanssa. Laulavana basistina hän toimii Half & Half -rautalankatriossa ja esiintyy tarvittaessa myös yksin trubaduurina. Ohjelmisto on erittäin laaja, painottuen kuitenkin 50-80 -luvun kovimpiin hitteihin, höystettynä parilla omalla biisillä.

Ääninäyte: Duo 50/60 Lauluntekijä illassa
Esiintyjän kotisivut: Jari Aaltosen kotisivut


Imre Szabo

Lauluntekijä/basisti Imre Szabo
Imre on erittäin monipuolinen muusikko, säveltäjä ja lauluntekijä, jonka moni saattaa tuntea myös Kristian Meurmanin ja RUMILUX-yhtyeen basistina. Nyttemmin Imre on kunnostautunut myös trubaduurina ja esittää omalla omintakeisen tuoreella otteellaan covereiden ohella myös muutamia omia ja yhteisiäkin kappaleitamme, kuten Olet poissa, Väliaika ja Antisankari.

Ääninäyte: Mikä meitä estää?
Esiintyjä somessa: Imre Facebookissa


Jyrki Härkönen

Laulaja-lauluntekijä Jyrki Härkönen
Pitkän linjan muusikko, trubaduuri ja raspikurkku joka on monipuolisuutensa ja hyvän supliikkinsa vuoksi erityisen sopiva esiintyjä etenkin yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Coverien ohella Jyrkin keikkasetissä kuullaan myös joitakin minun sanoittamiani lauluja kuten: Muukalainen, Rautahevonen ja Marttyyri. Allekirjoittaneen sanoituksia löytyy myös parilta Jyrkin viimeisimmältä pitkäsoitolta.

Ääninäyte: Muukalainen
Esiintyjän kotisivut: http://www.jyrkiharkonen.fi/


Marika K.

Laulaja Marika Kuittinen
Marika K. on joensuulainen artisti, jonka viisihenkinen bändi soittaa suomenkielistä pop- ja rock -musiikkia. Keikkaohjelmistoon kuuluu omia biisejä sekä muutamia meneviä covereita. Allekirjoittaneen sanoituksista on mukana mm. lauluntekijä Jari Uutelan säveltämä: Päivä jolloin vielä rakastin. Muutama single on julkaistu ja pitkäsoittoa on tulossa. Juuri tämän hetken kuviot ovat hieman auki.

Ääninäyte: Päivä jolloin vielä rakastin
Esiintyjän kotisivut: Marikan kotisivut


Mark Moon

Laulaja Mark Moon
Mark Moon (leikkisämmin Truba-Mara) on sinnikäs laulaja, lauluntekijä ja nurkkatrubaduuri, joka keikkailee tyypillisimmin esimerkiksi baareissa, ulkoilmakonserteissa ja laivoilla. Allekirjoittaneen kanssa yhdessä tehtyjä biisejä ovat mm. Rokkistara, Tulenkesyttäjä sekä Viinabasso. Live-ohjelmisto sisältää tunnettuja kappaleita 60-2000 -luvuilta höystettynä muutamalla omalla raidalla.

Ääninäyte: Viinabasso
Esiintyjän kotisivut: Mark Moonin kotisivut


Iina Kangasharju

Laulaja Iina Kangasharju
Iina Kangasharju nousi yleiseen tietoisuuteen vuonna 2009 laulamalla tiensä Suomen Talentissa toiseksi, ollessaan vasta 10-vuotias. Huhtikuussa 2011 hän julkaisi Häive Productionsin kautta debyyttialbumin Kaunokirjaimin. Levyllä oli mukana myös Jari Uutelan säveltämä sanoitukseni Taivaanrannanmaalari, joka esitettiin myös suorassa televisiolähetyksessä vuoden 2012 Plan-ilta lapselle -konsertissa.

Ääninäyte: Taivaanrannanmaalari
Esiintyjä somessa: Iinan Facebook


Maukka Perusjätkä

Punk-legenda Maukka Perusjätkä
Tämä jo 70-luvulla uransa aloittanut, uuden aallon pinoneeri esittää musiikkia joka iskeytyy suoraan selkäytimeen. Perusjätkän discografia sisältää melkoisen ikonisia punk-klassikoita. Omasta kynästäni on joukkoon päätynyt sanoitus nimeltä "Kohta vainaa", jonka on säveltänyt Maukan kitaristi Jonatan Kurkela. Kyseinen kappale löytyy myös vuonna 2011 julkaistulta Elämä pieninä palasina -albumilta.

Ääninäyte: Kohta vainaa
Eriintyjä somessa: Maukan Facebook-ryhmä

Tarvitsetko ystävää musiikkialalla?

Etsin jatkuvasti uusia kykyjä artistirosteriini ja olen kiinnostunut yhteistyöstä uusien esiintyjien, säveltäjien ja tuottajien kanssa. Tarpeen mukaan autan paketoimaan keskeneräiset musaprojektit valmiiksi tai viemään viimeistä silausta vaille olevat hankkeet ns. nextille levelille.

Jos tarvitset manageria tai lauluntekijäkumppania kannattaa laittaa viestiä.

YhteystiedotYhteystiedot


Minut tavoittaa parhaiten somesta.
Numerollani toimii myös WhatsApp.

Linkedin Twitter Facebook Blogi

© SAMULI KOIVULAHTI, 2018.
Viikinkikatu 8, 20460 TURKU
✉ samuli@lyyrica.org
☎ +358440761669
Liity sisäpiiriin »
🛡