🎫 Esiintyjät

Jos haluat kuulla sanoittamiani lauluja livenä, käy katsastamassa keikoilla nämä esiintyjät.


Varsinaisen manageroinnin piirissä ovat tällä hetkellä: ViNi*, Janne Laukkanen*, Roni Välikangas* ja Tina Salminen*. Lisäksi toimin aktiivisesti mm. lauluntekijä Jari Uutelan neuvonantajana. Olen tehnyt biisejä myös monille muille.

Välitän tarvittaessa keikka- ja haastattelupyynnöt eteenpäin.ViNi*


Vantaalainen ViNi (Ville Nisunen) säveltää, laulaa ja tuottaa kappaleensa itse. Olemme löytäneet sooloprojektin taakse myös pro-luokan tyypit hoitamaan miksausta, masterointia ja muita elintärkeitä komponentteja menestyksen saavuttamiseksi, minkä seurauksena DIY-henkisyys ei kuulu lopputuloksesta suinkaan amatöörimäisyytenä, vaan silkkana intohimona! ViNille sanoittamani debyyttisingle Keskinkertainen sai toukokuussa 2018 erinomaisen vastaanoton erityisesti Spotifyssa ja uutta materiaalia pusketaan ulos tasaiseen tahtiin.


Tina Salminen* 


Tina Salminen on turkulainen esittävän taiteen moniosaaja, jolla on laaja-alainen kokemuspohja mm. teatterin ja tulitaiteen tekemisestä. Sooloura artistina on ollut luontevaa jatkumoa tälle ja kokemus monipuolisena esiintyjänä näkyy myös lavalla. Keikkoja tehdään tällä hetkellä pääasiassa duona lahjakkaan Viljami Viktorsin kanssa ja debyyttialbumi Tina´s Mingle-Mangle julkaistiin toukokuussa 2017. Levyn avausraitana kuullaan Petteri Laakson kanssa tekemäni Sateen tuoksua.


Janne Laukkanen* 


Janne Harha edustaa astetta rouheampaa balladiosastoa. Laukkasen tulkitsemana tutummatkin suomenkieliset laulut saavat aivan uusia sävyjä. Jos Johnny Cash tai Kid Rock olisivat syntyneet Suomessa, he varmaankin olisivat pitäneet Laukkasta hengenheimolaisenaan. Settiin kuuluu valikoidusti covereita ja omaa materiaalia, kuten esimerkiksi tämä yhdessä Paavo Virtasen kanssa tekemäni Luottamus.


Roni Välikangas*


Roni Välikangas asuu Salossa ja esittää suomenkielisiä kappaleita itse itseään pianolla säestäen, mutta välillä myös duona. Pianon lisäksi mukana kulkee oma PA-laitteisto, jonka turvin esiintymiset hoituvat ammattilaisen ottein. Ohjelmisto sopii hyvin hienompiinkin tilaisuuksiin, mutta taipuu myös baariympäristöön. Keikkasettiin kuuluu runsaasti tuttuja hittejä, mutta myös omaa materiaalia, kuten esimerkiksi tämä Ronin säveltämä ja minun sanoittamani Kaunis rumassa maailmassa.

Avin Alyasi 

Raisiolaisen Avinin pedantti, mutta persoonallinen pop-soundi saa harjaantuneimmankin korvan herkistymään uusille nyansseille.

Avin oli aikoinaan ensimmäisiä kiinnityksiä artistirosterissani, mutta purimme sopimuksen ennen hänen osallistumistaan Voice of Finlandiin 2015, jossa hän pärjäsikin ihan mukavasti.

Lisää:


Iina Kangasharju

Iina Kangasharju nousi yleiseen tietoisuuteen vuonna 2009 laulamalla tiensä Suomen Talentissa toiseksi, ollessaan vasta 10-vuotias.

Huhtikuussa 2011 hän julkaisi Häive Productionsin kautta debyyttialbumin Kaunokirjaimin. Levyllä oli mukana Jari Uutelan säveltämä sanoitukseni Taivaanrannanmaalari, joka esitettiin myös suorassa televisiolähetyksessä vuoden 2012 Plan-ilta lapselle -konsertissa.

Lisää:


Jyrki Härkönen

Pitkän linjan muusikko, trubaduuri ja raspikurkku joka on monipuolisuutensa ja hyvän supliikkinsa vuoksi erityisen sopiva esiintyjä etenkin yritys- ja yksityistilaisuuksiin.

Coverien ohella Jyrkin keikkasetissä kuullaan myös joitakin minun sanoittamiani lauluja kuten: Muukalainen, Rautahevonen ja Marttyyri. Allekirjoittaneen sanoituksia löytyy myös parilta Jyrkin viimeisimmältä pitkäsoitolta.

Lisää:


Mara 

Markku Salo eli "Mara" tunnetaan menneiltä vuosilta myös nimellä Mark Moon. Kyseessä on ennen kaikkea loistava kitaristi, mutta myös sinnikäs laulaja, lauluntekijä ja trubaduuri.

Allekirjoittaneen kanssa tehtyjä biisejä ovat mm. Rokkistara, Tulenkesyttäjä, Viinabasso ja Kaljakyyneleitä. Live-ohjelmistossa tunnettuja kappaleita 60-2000 -luvuilta höystettynä muutamalla omalla raidalla.

Lisää:


Mirkka Liesmäki 

Mirkka Liesmäki asuu nykyään Tampereella ja esiintyy kokoonpanolla; nainen, ääni ja kitara.

Mirkkan kirkas ja luonnollinen lauluääni taipuu tulkitsemaan klassikoita ja tämän päivän tuoreimpia hittejä kepeästi kuin satakieli. Mirkka on myös taitava säveltäjä ja hänen keikkasetistä löytyykin biisintekoyhteistyömme hedelminä mm. kappaleet Suutarin lapsi ja Roska tuulessa.

Lisää:


Jari Aaltonen

Jari Aaltonen on monessa liemessä keitetty keikkajätkä, joka esittää menevää musiikkia akustisessa ja rautalankapitoisessa hengessä.

Aaltonen keikkailee mm. duona Maran kanssa. Laulavana basistina hän toimii Half & Half -rautalankatriossa ja esiintyy tarvittaessa myös yksin trubaduurina. Laaja ohjelmisto painottuu 50-80 -luvun hitteihin, höystettynä parilla omalla biisillä.

Lisää:


Imre Szabo

Imre on erittäin monipuolinen muusikko, säveltäjä ja lauluntekijä, jonka moni saattaa tuntea myös Kristian Meurmanin ja RUMILUX-yhtyeen basistina.

Nyttemmin Imre on kunnostautunut myös trubaduurina ja esittää omalla omintakeisen tuoreella otteellaan covereiden ohella myös muutamia omia ja yhteisiäkin kappaleitamme, kuten Olet poissa, Väliaika ja Antisankari.

Lisää:


Marika K.

Marika K. on joensuulainen artisti, jonka viisihenkinen bändi soittaa suomenkielistä pop- ja rock -musiikkia.

Keikkaohjelmistoon kuuluu omia biisejä sekä muutamia meneviä covereita. Allekirjoittaneen sanoituksista on mukana mm. lauluntekijä Jari Uutelan säveltämä: Päivä jolloin vielä rakastin.

Lisää:


Maukka Perusjätkä

Tämä jo 70-luvulla uransa aloittanut, uuden aallon pinoneeri esittää musiikkia joka iskeytyy suoraan selkäytimeen.

Perusjätkän discografia sisältää melkoisen ikonisia punk-klassikoita. Omasta kynästäni on joukkoon päätynyt sanoitus nimeltä "Kohta vainaa", jonka sävelsi Maukan kitaristi Jonatan Kurkela. Kyseinen kappale löytyy myös vuonna 2011 julkaistulta Elämä pieninä palasina -albumilta.

Lisää:Tarvitsetko ystävää musiikkialalla?

Etsin jatkuvasti uusia kykyjä artistirosteriini ja olen kiinnostunut yhteistyöstä uusien esiintyjien, säveltäjien ja tuottajien kanssa. Tarpeen mukaan autan paketoimaan keskeneräiset musaprojektit valmiiksi tai viemään viimeistä silausta vaille olevat hankkeet ns. nextille levelille.

Ota yhteyttä kun tarvitset:

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tai vaikka jos haluat jutella ihan muuten vaan. Yhteystietoni löytyvät alta! 👇