🎟️ Esiintyjät

Jos haluat kuulla sanoittamiani lauluja, katsasta livenä tai lisää soittolistallesi ainakin nämä esiintyjät.


Olen sanoittanut suomenkielisiä biisejä kymenien eri artistien esitettäväksi. Lisäksi SAKON STUDION keikkamyynnin ja/tai manageroinnin piirissä ovat seuraavat artistit ja yhtyeet:

1. LIVE-esiintyjät:

  • Avin Alyasi 
  • Tina Salminen 
  • Roni Välikangas 

2. Tuottaja-artistit: 

  • Vini (Ville Nisunen)
  • BirdyHead 

Mikäli siis haluat yhteyden johonkin näistä esiintyjistä, ota yhteyttä minuun.1. LIVE-ESIINTYJÄT


Avin Alyasi

Raisiolaisen Avinin pedantti, mutta persoonallinen pop-soundi saa harjaantuneimmankin korvan herkistymään uusille nyansseille.

Avin oli aikoinaan ensimmäisiä kiinnityksiä artistirosterissani vuosina 2013-2014. Sen jälkeen hän kävi hakemassa lisää kokemusta mm. Voice of Finlandista 2015, jossa hän pärjäsikin ihan mukavasti ja sen jälkeen isommilta keikkalavoilta maailmalla.

Nyt hän on jälleen Suomessa ja valmiina tekemään keikkaa vaikkapa duo-kokoonpanolla esimerkiksi juuri sinun tapahtumassasi!

Lisätietoa: Avin Alyasi »

Tina Salminen


Tina Salminen on turkulainen esittävän taiteen moniosaaja, jolla on laaja-alainen kokemuspohja mm. teatterin ja tulitaiteen tekemisestä. Sooloura artistina on ollut luontevaa jatkumoa tälle ja kokemus monipuolisena esiintyjänä näkyy myös lavalla. Keikkoja tehdään tällä hetkellä pääasiassa duona lahjakkaan Viljami Viktorsin kanssa. Debyyttialbumi Tina´s Mingle-Mangle julkaistiin toukokuussa 2017. Levyn avausraitana kuullaan Petteri Laakson kanssa tekemäni Sateen tuoksua.

Lisätietoa: Tina Salminen »

Roni Välikangas


Roni Välikangas asuu Salossa ja esittää suomenkielisiä kappaleita itse itseään pianolla säestäen, mutta välillä myös duona. Pianon lisäksi mukana kulkee oma PA-laitteisto, jonka turvin esiintymiset hoituvat ammattilaisen ottein. Ohjelmisto sopii hyvin hienompiinkin tilaisuuksiin, mutta taipuu myös baariympäristöön. Keikkasettiin kuuluu runsaasti tuttuja hittejä, mutta myös omaa materiaalia, kuten esimerkiksi tämä Ronin säveltämä ja minun sanoittamani Kaunis rumassa maailmassa.

Lisätietoa: Roni Välikangas »2. TUOTTAJA-ARTISTIT


VINI


Vantaalainen ViNi (Ville Nisunen) säveltää, laulaa ja tuottaa kappaleensa itse. Olemme löytäneet sooloprojektin taakse myös pro-luokan tyypit hoitamaan miksausta, masterointia ja muita elintärkeitä komponentteja menestyksen saavuttamiseksi, minkä seurauksena DIY-henkisyys ei kuulu lopputuloksesta suinkaan amatöörimäisyytenä, vaan silkkana intohimona! ViNille sanoittamani debyyttisingle Keskinkertainen sai toukokuussa 2018 erinomaisen vastaanoton erityisesti Spotifyssa ja uutta materiaalia pusketaan ulos tasaiseen tahtiin.

Lisätietoa: VINI (Ville Nisunen) »Sanoitusteni muita esittäjiä 

Yllä olevien artistien lisäksi sanoituksiani ovat esittäneet monet muutkin. Muutamiin biisinäytteisiin pääset klikkaamalla oheisia linkkejä:Tarvitsetko ystävää musiikkialalla?

Etsin jatkuvasti uusia kykyjä artistirosteriini ja olen kiinnostunut yhteistyöstä uusien esiintyjien, säveltäjien ja tuottajien kanssa. Tarpeen mukaan autan paketoimaan keskeneräiset musaprojektit valmiiksi tai viemään viimeistä silausta vaille olevat hankkeet ns. nextille levelille.

Ota yhteyttä kun tarvitset esiintyjän tapahtumaasi tai:

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi »