🎼 SAKO

Olen Samuli Koivulahti. Musiikki- ja yritysmaailmassa useimmat käyttävät lyhennettä SAKO.


Olen luovan työn ja liiketoiminnan ammattilainen. Autan taiteilijoita ja pienyrityksiä tekemään unelmistaan oikeaa bisnestä.

Käytännössä:

Yritysprojektien ohella kirjoitan laululyriikkaa ja minulla on pieni äänitysstudio Turussa. Etsin hyviä laulajia ja CoWriting-kumppaneita. Autan myös musiikin julkaisu- ja markkinointiasioissa.

Mitä on tullut tehtyä? 

Olen aina ollut kiinnostunut taiteista. Kaupallinen ajattelu ja bisnesäly kehittyivät myöhemmin. Ensimmäiset sanoitukseni tein jo ennen millenniumia.

Työura alkoi vuonna 2002 graafisena suunnittelijana. Sittemmin olen työskennellyt monipuolisesti mainonnan, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen parissa. Kirjoittaminen on kulkenut mukana kaikessa.

Viime vuoden aikana tein sisällöntuotantoa parin romaanin verran. Musiikin parissa en ole rajoittunut mihinkään genreen. Sanoituksiani on levytetty, mutta suuri osa kappaleista elää myös live-keikoilla.


Työtila ja äänitysstudio sijaitsee Turussa

Teen tekstiä, grafiikkaa ja äänentallennusta pienessä äänitysstudiossani Turussa. Hommat hoituvat hyvin etänä ja tarpeen mukaan minulta saa myös strategista vetoapua.

Liikun mielelläni ideointi- ja yhteistyöpalavereihin esimerkiksi Turun keskustaan, mutta  myös täällä studiolla saa mielihyvin tulla käymään.

Ota rohkeasti yhteyttä

Kun tarvitset apuani tai haluat verkottua muuten vaan, laita viestiä. Saat helpoiten yhteyden:

  • laittamalla viestiä WhatsAppiin: 0440761669 
  • lähettämällä kontaktipyynnön Linkedinissä » 

PS:
Ääninäytteet, demot ja painokkaammat yhteistyöajatukset voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen: samuli@lyyrica.org 


Yhteystiedot


Minut tavoittaa parhaiten somesta.
Numerollani toimii myös WhatsApp.

Linkedin Twitter Facebook Blogi

© SAMULI KOIVULAHTI, 2018.
Viikinkikatu 8, 20460 TURKU
✉ samuli@lyyrica.org
☎ +358440761669
Liity sisäpiiriin »
🛡