🎼 SAKO

Olen Samuli Koivulahti. Musiikki- ja yritysmaailmassa useimmat käyttävät lyhennettä SAKO.


Luovan työn ja liiketoiminnan ammattilainen: SAKO Samuli Koivulahti nahkatakissa ja hattu päässä. Parta ja mietteliäs ilme.
Olen luovan työn ja liiketoiminnan ammattilainen. Autan taiteilijoita ja pienyrityksiä tekemään unelmistaan oikeaa bisnestä.

Käytännössä?

Bisnestä ja luovaa osaamista

Yritysprojektien lisäksi teen paljon töitä musiikin parissa sanoittajana ja managerina. Minulla on pieni äänitysstudio Turussa. Etsin hyviä laulajia. Autan myös musiikin julkaisu- ja markkinointiasioissa.

  Musiikin, mainonnan ja sisältömarkkinoinnin ketterä moniosaaja

  Olen tässä, kun tarvitset aidosti monipuolista osaamista, etkä halua käyttää joka hommaan eri freelanceria tai yrityskumppania. Minun kanssani hommat hoituvat sulavasti ilman ylimääräistä pokkurointia ja byrokratiaa. 

  Mitä on tullut tehtyä?

  Olen aina ollut kiinnostunut taiteista. Kaupallinen ajattelu ja bisnesäly kehittyivät myöhemmin. Ensimmäiset sanoitukseni tein jo ennen millenniumia.

  Työura alkoi vuonna 2002 graafisena suunnittelijana. Sittemmin olen työskennellyt monipuolisesti mainonnan, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen parissa. Kirjoittaminen on kulkenut mukana kaikessa.

  Viime vuoden aikana kirjoitin n. 250 tekstiä, joista verkkosivujen sisällöntuotantoa oli ehkä parin romaanin verran. Musiikin parissa olen kirjoittanut lyriikoita lähes jokaiseen genreen. Sanoituksiani on levytetty, mutta suuri osa kappaleista elää myös live-keikoilla.


  Työtilat ja äänitysstudio Turussa

  Teen tekstiä, grafiikkaa ja äänentallennusta pienessä äänitysstudiossani Turussa. Suurin osa muista kuin äänityshommista hoituu parhaiten etänä. Tarvittaessa minulta saa myös strategista vetoapua liiketoimintaan.

  Liikun mielelläni ideointi- ja yhteistyöpalavereihin esimerkiksi Turun keskustaan, mutta myös täällä studiolla saa mielihyvin tulla käymään.

  🏠 Lue lisää SAKON STUDIOSTA »

  Hinta?

  Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaideni eduksi. Lisäksi teen jonkin verran hommia myös pro bono.