📦 Palvelut

Palvelen asiakkaitani monipuolisesti kaikissa luovaan työhön ja markkinointiin liittyvissä asioissa.


strategia logo badge
Teen asiakkailleni tekstiä, ääntä ja kuvaa.  Suunnittelen markkinointia digiin, printtiin ja live-kentälle.

Palvelut:

Strategiat ja projektisuunnitelmat 

Sinun ei tarvitse tietää mitä kaikkea tavoitteidesi toteuttamiseen tarvitaan. Minä tiedän parhaat käytännöt ja autan mielelläni strategiatyössä, jos siihen on tarvetta.

Minulla on pitkä kokemus erilaisten markkinointisuunnitelmien ja toimintastrategioiden suunnittelusta ja toteutuksesta, tuotteistamisesta, brändäyksestä ja luovista työmenetelmistä.

Jos sinulla ei siis esimerkiksi ole asiakkaita, voimme yhdessä luoda suunnitelman siitä, kuinka niitä hankitaan ja kuinka minä voin siinä auttaa.

Lähetä viestiä ja kerro tarpeistasi »

Autan myös muissa asioissa

Autan asiakkaitani myös monissa yllä olevan palvelukattauksen ulkopuolisissa asioissa.

Käyn esimerkiksi luennoimassa tekijänoikeuksista ja luovuudesta. Mentoroin muita pienyrittäjiä ja taiteilijoita sekä osallistun vapaaehtois- ja hallitustyöskentelyyn eri yhteyksissä. Olen kiinnostunut myös startupeista, joten minuun voi olla yhteydessä myös keskeneräisten yritysideoiden kanssa.

Jos kaipaat esimerkiksi luovan alan osaajaa startuptiimiisi tässä on oikea mies hommaan.

  Growthacking

  Olen luultavasti Suomen ensimmäisiä oikeita Growthackereita. Growthacking tarkoittaa markkinoinnin suunnittelua ja toteutusta mahdollisimman edullisesti, hyödyntäen poikkeuksellisen luovia työtapoja, yllättäviä markkinointitekniikoita, testausta ja analytiikkaa.

  Growthacking on erinomainen tapa hankkia näkyvyyttä esimerkiksi:

  • pienyrittäjälle 
  • startup-yritykselle 
  • muusikoille / artisteille
  • kansainvälisille yrityksille, jotka ovat tulossa Suomen markkinoille

  Growthacking yhdistetään usein virheellisesti pelkästään digitaaliseen markkinointiin, mutta todellisuudessa tämä on keinotekoinen rajaus. Digitaalisessa maailmassa esim. kukkalähetys tarkasti kohdennetulle asiakasryhmälle tai jokin muu livetempaus voi olla hyvinkin growthackingia.

  Oikeita avainsanoja ovat luovuus, innovatiivisuus ja yllättävyys. Digitaalinen kenttä vain saattuu kehittymään tällä hetkellä nopeiten ja tarjoaa siksi paljon uusia tapoja tehdä markkinointia ilmaiseksi tai hyvin pienillä panostuksilla.

  Haluatko että rakennan sinulle liidikoneen, jonka avulla saat kauppaa? Vai tehdäänkö yhdessä jotakin ennenkuulumatonta?

  Ota yhteyttä, niin laitetaan ideat tulille »

  Hinta?

  Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaideni eduksi. Lisäksi teen jonkin verran hommia myös pro bono.