🎤 Ääni- ja studiopalvelut

Spiikit ja biisit purkkiin? Teen laulu- ja äänituotantoa luultavasti Turun edullisimpaan hintaan. 

Matalan kynnyksen äänitystudio

Matalan kynnyksen äänitysstudiossani tehdään paljon pieniä demotuotantoja sekä isompien projektien osatuotantoja. Teen äänityksiä myös alihankintana tuottajille ja tuotantoyhtiöille kuten Evoluutio Music ja Music Production Alliance.

Biisien tekoa ja demoilua, mutta myös laatusoundia ja kokonaisvaltaista apua

Studiossani äänitetään paljon demotason tuotantoja, mutta siihen ei ole pakko tyytyä. Tarvittaessa saadaan kyllä vaikka kansainvälisetkin standardit täyttävää soundia.

Kyse on aina ensisijaisesti siitä mitä asiakkaamme kulloinkin tarvitsee. Tavoitteemme on auttaa jokaista asiakastamme mahdollisimman kestävällä tavalla eteenpäin hänen omissa pyrkimyksissään.

Yksi on pienyrittäjä, joka haluaa mainosvideon, joka generoi magneetin lailla liidejä. Toinen on artisti, joka on vasta julkaisemassa ensimmäistä, kolmatta tai kymmenettä sinkkubiisiään.

Jokaista haluamme auttaa heille parhaiten sopivalla tavalla.

Välitämme laulajia ja spiikkaajia!

Välitämme asiakkaistamme myös välittämällä parasta osaamista! Tarvitsetko siis laulajaa tai spiikkaajaa?

Kun asiakkaamme ei itse halua olla mikin varressa, laitamme verkot veteen ja valitsemme parhaan spiikkaajan tai solistin hommaan. Millainen ääni olisi hakusessa?

Hinta?

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaideni eduksi. Lisäksi teen jonkin verran hommia myös pro bono.