✍ Co-writing

Varaa aika veloituksettomaan CoWriting-sessioon tai lähetä sävellyksesi sanoitettavaksi.


Kuvassa Co writing team Vini ja Sako
Pysyykö sinulla jokin instrumentti kädessä vai teetkö kenties loistavia biittejä?

Tule kokeilemaan biisintekoa kanssani Turkuun tai lähetä sävellyksesi sanoitettavaksi sähköpostitse.


CoWriting-sessioissa voimme hyödyntää pöytälaatikostani löytyviä valmiita teksti- ja melodiarunkoja tai lähteä tekemään biisiä kokonaan puhtaalta pöydältä.

Co-writing on veloituksetonta

Biisisessiot kanssani ovat aina veloituksettomia, mutta Teosto-osuudet jaetaan luonnollisesti aina tasan. Pidätän myös oikeuden valita projektini itse. Kun varaat ajan biisintekosessioon toivon, että ainakin osa seuraavista kriteereistä täyttyvät:

  • sinulla on suunnitelma siitä kuinka biisi julkaistaan 
  • sinulla on biisille jo valmiiksi joku esittäjä
  • tuontantopuoli on hallussa tai ostat sen muualta. 

Pidätän itselläni oikeuden hylätä yhteistyöehdotukset, jotka eivät täytä näitä kriteereitä, mutta teen myös poikkeuksia, jos projekti syystä tai toisesta erityisesti inspiroi. Jos olet hyvä tuottaja ja osaat tehdä taustoja, niin minulta löytyy kyllä laulajia ja voin äänittää vokaaliosuuksia täällä Turussa.

Co-writingia parityönä ja tiimissä

Voimme työskennellä joko työparina tai kerätä isomman lauluntekijätiimin, jossa tuotamme biisejä yhdessä isommalla joukolla. CoWriting-sessioiden tuotokset, joissa olen mukana biisintekijänä, voidaan lauluosuuksien osalta tallentaa veloituksetta pienessä demostudiossani.


Jos et itse laula, voin hankkia tekemiimme demoihin myös solistit.

Co-writingia vai ghostwritingia?

Tarvitsetko biisintekijäkumppanin sijasta pikemminkin haamukirjoittajaa? Jonkun joka auttaa kirjoittamaan rivit loppuun ja jonka nimeä ei näy tekijätiedoissa? 

Co-writing ja ghostwriting eroavat toisistaan siten, että jälkimmäisessä vaihtoehdossa Teosto-osuuksia ei jaeta (ne jäävät kokonaisuudessaan asiakkaalle), eikä nimeäni näy tekijätiedoissa lainkaan.

Tällöin metodina ja työtapana on käytännönläheinen kirjoitusvalvennus, jossa teemme kiinteää yhteistyötä parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Asiakas maksaa jokaisesta kuluvasta tunnista, mutta saa pitää myös tekijänoikeudet kokoitsellään.Etkö ole biisintekijä, mutta haluat laulaa?

Jos olet biisejä vailla, mutta et varsinaisesti ole mikään säveltäjä tai sanoittaja, voin olla silloinkin avuksi. Hyville laulajille on nimittäin aina käyttöä.

Riippuen aikatauluistasi ja siitä kuinka paljon haluat itse vaikuttaa biisien sisältöön, on pari vaihtoehtoa:
  1. Valmiiden arkistobiisien demotus (veloitukseton) »
  2. Oman biisin tekeminen ohjatusti (maksullinen) »

Varaa aika biisisessioon 

Ajanvaraus onnistuu sähköpostitse tai vaikkapa WhatsAppin välityksellä. Yhteystiedot löytyvät sivun alalaidasta.

Hinta

  • Co-writing on veloituksetonta kun projekti tuottaa potentiaalisesti Teosto-tuloa. Muulloin työstä on pakko veloittaa. Täällä lisää hinnoittelusta »