✍ Co-writing

Varaa aika veloituksettomaan CoWriting-sessioon tai lähetä sävellyksesi sanoitettavaksi.


Kirjoitan sanoituksia tilauksesta ja ilman. Jos sinulla pysyy jokin instrumentti kädessä tai teet loistavia biittejä, voit tulla kokeilemaan biisintekoa kanssani Turkuun tai lähettää sävellyksesi sanoitettavaksi sähköpostitse.


CoWriting-sessioissa voidaan hyödyntää pöytälaatikostani löytyviä valmiita tekstirunkoja ja melodisia ideoita tai voimme lähteä tekemään biisiä kokonaan puhtaalta pöydältä. Perinteisten laulutekstien ohella kirjoitan paljon myös rap-lyriikkaa suoraan biittiin.

Co-writing on veloituksetonta

Biisisessiot kanssani ovat aina veloituksettomia, mutta Teosto-osuudet jaetaan luonnollisesti aina tasan. Pidätän myös oikeuden valita projektini itse. Kun varaat ajan biisintekosessioon toivon, että ainakin osa seuraavista kriteereistä täyttyvät:

  • sinulla on suunnitelma siiitä kuinka biisi julkaistaan 
  • sinulla on biisille jo valmiiksi joku esittäjä
  • tuontantopuoli on hallussa tai ostat sen muualta. 

Pidätän itselläni oikeuden hylätä yhteistyöehdotukset, jotka eivät täytä näitä kriteereitä, mutta teen myös poikkeuksia, jos projekti syystä tai toisesta erityisesti inspiroi. Jos olet hyvä tuottaja ja osaat tehdä taustoja, niin minulta löytyy kyllä laulajia ja voin äänittää vokaaliosuuksia täällä Turussa.

Co-writingia parityönä ja tiimissä

Voimme työskennellä joko työparina tai kerätä isomman lauluntekijätiimin, jossa tuotamme biisejä yhdessä isommalla joukolla. CoWriting-sessioiden tuotokset, joissa olen mukana biisintekijänä, voidaan lauluosuuksien osalta tallentaa veloituksetta pienessä demostudiossani.


Jos et itse laula, voin hankkia tekemiimme demoihin myös solistit.

Co-writingia vai ghostwritingia?

Tarvitsetko biisintekijäkumppanin sijasta pikemminkin haamukirjoittajaa? Jonkun joka auttaa kirjoittamaan rivit loppuun ja jonka nimeä ei näy tekijätiedoissa? 

Co-writing ja ghostwriting eroavat toisistaan siten, että jälkimmäisessä vaihtoehdossa maksetaan etukäteen työstä, Teosto-osuuksia ei jaeta (ne jäävät kokonaisuudessaan asiakkaalle), eikä nimeäni näy tekijätiedoissa lainkaan. Tämä ei tarkoita, että kirjoittaisin kaiken sinun puolestasi, vaan metodina ja työtapana on käytännönläheinen kirjoitusvalvennus, jossa teemme kiinteää yhteistyötä parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Täällä lisää Ghostwritingista »

Etkö ole biisintekijä, mutta haluat laulaa?

Jos olet biisejä vailla, mutta et varsinaisesti ole mikään säveltäjä tai sanoittaja, voin olla silloinkin avuksi. Hyville laulajille on nimittäin aina käyttöä.

Riippuen aikatauluistasi ja siitä kuinka paljon haluat itse vaikuttaa biisien sisältöön, on pari vaihtoehtoa:
  1. Valmiiden arkistobiisien demotus (veloitukseton) »
  2. Oman biisin tekeminen ohjatusti (maksullinen) »

Varaa aika biisisessioon 

Ajanvaraus onnistuu sähköpostitse tai vaikkapa WhatsAppin välityksellä. Yhteystiedot löytyvät sivun alalaidasta.

Hinta

  • Co-writing on veloituksetonta kun Teosto-osuudet jaetaan tasan. Muulloin työstä on pakko veloittaa. Täällä lisää hinnoittelusta »


Yhteystiedot


Minut tavoittaa parhaiten somesta.
Numerollani toimii myös WhatsApp.

Linkedin Twitter Facebook Blogi

© SAKON STUDIO, 2019.
Viikinkikatu 8, 20460 TURKU
✉ sako@sakonstudio.fi
☎ +358440761669
Liity sisäpiiriin »
🔒