🗄 Biisiarkisto

Mittava (yli 100 kappaleen) biisiarkistoni sisältää eri tyyppisiä lauluja, jotka vielä etsivät sitä oikeaa tulkitsijaa. 


Tästä massiivisesta biisiarkistosta löydämme varmasti myös juuri sinulle sopivia kappaleita. Toki tarvittaessa voidaan tehdä kokonaan uusiakin biisejä (siitä enemmän täällä).

Tyypillisimmin biisiarkistoa hyödynnetään kun on tarve saada:

  • lauludemo nopealla aikataululla 
  • uusia biisejä levylle tai keikkaojelmistoon 
  • musiikkia elokuvaan tai teatteriesitykseen.

Kertomiesi tarpeiden pohjalta voimme sopia tapaamisen, jonka yhteydessä kuuntelemme materiaalia läpi ja valitsemme joukosta juuri sinulle sopivat biisit. Tämän jälkeen lähetän sinulle lyriikat, soinnut ja demotaustat sähköpostitse.

Sanoituspankki 

Myös pelkkiä sanoituksia on varastossa. Olen kirjoittanut runsaasti lyriikoita pöytälaatikkoon ja näitä tekstejä voidaan hyödyntää uusien biisien tekemisessä. Moniin teksteihin on olemassa myös jonkinlainen melodiarunko, jota voidaan käyttää sävellystyön pohjana.

Demon äänittäminen ilmaiseksi

Jos haluat tulla demottamaan jonkun sanoittamani kappaleen pienessä demostudiossani, se onnistuu yleensä veloituksetta. Tämä edellyttää, että tykkään soundistasi tarpeeksi tai minulla on itsellänikin tarve biisidemolle kyseisestä kappaleesta.

Mikäli tarpeemme kohtaavat, sovimme demosession, jossa äänitetään lauluosuudet, jotka puolestani lähetän säveltäjälle/tuottajalle miksattavaksi ja editoitavaksi. Kun homma on valmis, saat valmistuneen demon myös itsellesi.

Yhdessä aikaansaatuja demoja voidaan käyttää biisien esittelemiseen eri yhteyksissä ja myös laulajalla on lupa käyttää esitystään tähän tarkoitukseen täysin vapaasti.

Lähetä ääninäyte

Mikäli sanoittamieni biisien laulaminen kiinnostaa, lähetä minulle ääninäyte. Huonolaatuinen kännykkädemokin riittää. Oleellista on että saan vähän kuvaa soundistasi ja siitä miten pysyt nuotissa.

Yhteystiedot