Koivulahden blogi on muuttanut osoitteeseen: www.koivulahdenblogi.com

Päätin eriyttää blogini oman url-osoitteensa alle, jotta se saa jatkossa elää rauhassa omaa elämäänsä. 

Tässä osoitteessa oleva blogisisältö on kopioitu sellaisenaan uuteen osoitteeseen. Blogin uusi osoite on: www.koivulahdenblogi.com

Vain blogi on muuttanut. Muu sisältö pysyy täällä. Muutoksen taustalla on se että olen nykyisin mukana monenlaisissa projekteissa, joista kaikki eivät välttämälttä mitenkään liity tämän vanhan sivuston aihepiiriin. 

Uudessa blogissa tulen kirjoittelemaan yhä enemmän myös muista aiheista kuin sanoittamisesta ja biisien tekemisestä, mutta en vielä tiedä missä määrin.

Käytännössä blogin sisältö tulee nyt kulttuurituottajaksi valmistuttuani yhä enemmän olemaan yhteydessä meneillään oleviin projekteihin.

Toki sanoittaminen ja laulujen tekeminen tulevat edelleenkin olemaan isossa roolissa, mutta vapaata rönsyilyä muihin aiheisiin tulee olemaan enemmän. Samalla kun otan aiheiden kanssa tilaa, koitan ruveta kirjoittamaan blogijuttuja tiheämmin.

Uuden blogin ulkoasu on myös hieman entistä mobiiliystävällisempi. Siihen on aihetta koska Google Analyticsin mukaan lukijoistani jopa 70% on mobiililaitteen kanssa liikkeellä. 

Klikkaa uuteen blogiin tästä:
Inspiroivin blogiterveisin.

-Samuli-