Tekstipaja

Täällä kirjoitetaan sanoituksia, blogipostauksia, kolumneja, tiedotteita, markkinointitekstejä ja kaikkea mihin tarvitaan oivaltavia sanoja.


Kirjoittaminen on minulle yhtä tärkeää ja luonnollista kuin hengittäminen. Vaikka en eläisi sillä, kirjoittaisin siitä huolimatta.

Ensisijaisesti tekstipaja toimii kotonani Turussa, mutta tulen mielelläni myös sinun luoksesi, treenikämpille tai toimistollesi.

Kirjoitan sanat puolestasi

Eniten työpöydälleni tulee tehtäväksi laulujen sanoituksia, mutta kirjoitan paljon myös internetsisältöjä, kuten blogipostauksia ja muita tekstejä asiakkaideni kotisivuille ja someen. Aina nimeäni ei näy lopputuotteessa lainkaan.


Sparraan ja opastan

Sparraan ja mentoroin myös muita kirjoittajia. Voit varata minulta yksityistunnin, joka voidaan käyttää joko haluamiesi aiheiden käsittelemiseen tai tekstiesi työstämiseen yhdessä.

Tarpeen mukaan pidän myös luentoja ja käytännön tekstityöpajoja ryhmille.

Voit myös tilata palautteen sähköpostitse. Tällöin tutustun tekstiin rauhassa ja laadin siitä kirjallisen palautteen korjausehdotuksineen.


Autan tekemisessä eteenpäin

Kun kaikki muu on valmista ja sisällöt ovat timanttisia, on aika tehdä toiminnastaan näkyvää.

Rakennan markkinointiviestinnän konsepteja taiteilijoille ja pienyrityksille sekä opastan dataohjatun sisältömarkkinoinnin saloihin. Manageroin, tuotteistan, tarinallistan ja autan varmistamaan ettei kynttilä jää pysyvästi vakan alle.


Millainen on sinun tarinasi? Miten voin auttaa?

Yhteystiedot


*Postituslistalle liittyminen ei sido sinua mihinkään. Lisätietoa »


Facebook Linkedin Twitter Blogi