Vini (Ville Nisunen)

Vini on vantaalainen tuottaja ja säveltäjä, jonka kanssa olemme tehneet yhteistyötä vuodesta 2017.  


Vini keikkailee vain erityistilaisuuksissa ja tekee musiikkia ensisijaisesti julkaistavaksi streamingpalveluissa kuten Spotifyssa. Hän säveltää ja tuottaa biisejä myös muilla artisteille.

Biisejä, managerointia ja ystävyyttä

Aluksi yhteistyö alkoi biisien tekemisen merkeissä. Autoin Viniä ensin lyriikoiden kanssa ja pikkuhiljaa yhteistyö syveni yhä kokonaisvaltaisempaan suuntaan.

Vuosina 2017-2018 toimin myös Vinin managerina.

Nykyisellään olemme hyviä ystäviä, sekä yhtiökumppaneita Evoluutio Musicissa ja yksipuolisen manageroinnin sijaan konsultoimme toisiamme milloin missäkin kiperissä tilanteissa.

Pidämme myös säännöllisen epäsäännöllisesti suunnittelupalavereita, joissa käydään läpi seuraavia steppejä toistemme musiikkiurien edistämiseksi ja pohditaan mm. tulevaa julkaisukalenteria. Välillä tietysti myös fiilistellään muuten vaan ja parannetaan maailmaa.

Ennen kaikkea meillä on lähes telepaattinen kemia biisien tekemiseen yhdessä. Pystymme synnyttämään uusia biisejä varsin nopeallakin aikataululla ja erittäin korkealla laatutasolla.

Paljon striimejä Keskinkertaiselle

Ensimmäinen yhdessä tekemämme kappale "Keskinkertainen" keräsi jo julkaisuvuonnaan 2018 Spotifyssa yli 50 000 kuuntelukertaa (vaikka vuosi oli julkaisuhetkellä jo melko pitkällä).

Muutkaan yhteistuotokset eivät ole jääneet ihan vähille striimeille. Pääpaino ei kuitenkaan enää ole niinkään Vinin oman artistiuran rakentamisessa, vaan biisien tekemisessä muille.

Mitä muita biisejä ollaan tehty? 

Vinin soolotuotanto kattaa puolen tusinaa kappaletta, joissa minä olen mukana sanoittajan roolissa. Lisäksi olemme tehneet yhdessä biisejä myös muille artisteille.

Tutustu biiseihin:

Tarvitsetko biisejä?

Meillä on Vinin kanssa useampikin biisi pöytälaatikossa odottamassa juuri sitä oikeaa tulkitsijaa. Lisäksi teemme mielellämme mittatilaustyönä aivan uutta musaa.

Yhteistyö toimii hienosti etänä molempiin suuntiin ja biisin teon lisäksi myös äänitykset onnistuvat. Minä voin äänittää lauluosuuksia täällä Turussa ja Vini hoitaa hommia Vantaa / Helsinki akselilla. Tarvittaessa meillä on mahdollisuus hyödyntää myös esimerkiksi Evoluutio Musicin palveluita.

Lue lisää:

Ota yhteyttä 

Haluatko tietää lisää tai onko mielessäsi kenties yhteistyö? Lähetä viestiä.

Ota yhteyttä »