Vini

Vini on vantaalainen tuottaja ja säveltäjä, jonka kanssa olemme tehneet yhteistyötä vuodesta 2017.  


Vini keikkailee vain erityistilaisuuksissa ja tekee musiikkia ensisijaisesti julkaistavaksi streamingpalveluissa kuten Spotifyssa. Hän säveltää ja tuottaa biisejä myös muilla artisteille.

Ensin biisejä, sitten managerointia 

Aluksi yhteistyö alkoi biisien tekemisen merkeissä. Autoin aluksi Viniä lyriikoiden kanssa ja pikkuhiljaa yhteistyö syveni yhä kokonaisvaltaisempaan suuntaan.

Vini tekee edelleen leijonan osan kaikesta musabisnekseen liittyvästä täysin itsenäisesti, mutta konsultoi minua aina tarpeen mukaan kiperissä tilanteissa.

Pidämme myös säännöllisen epäsäännöllisesti suunnittelupalavereita, joissa käydään läpi seuraavia steppejä artistiuran edistämiseksi ja pohditaan mm. tulevaa julkaisukalenteria. Välillä vaan fiilistellään ja parannetaan maailmaa.

Paljon striimejä Keskinkertaiselle

Ensimmäinen yhdessä tekemämme kappale "Keskinkertainen" keräsi jo julkaisuvuonnaan 2018 Spotifyssa yli 50 000 kuuntelukertaa (vaikka vuosi oli julkaisuhetkellä jo melko pitkällä).

Muutkaan yhteistuotokset eivät ole jääneet ihan vähille striimeille, joten tulevaisuudelta on lupa odottaa hyvää. Hyviä juttuja myös tapahtuu kokoajan. Voisi sanoa, että jo vuodessa kehitys on ollut kaiken kaikkiaan todella huimaa. Vini on liekeissä!

Mitä muita biisejä ollaan tehty? 

Vinin soolotuotanto kattaa tällä hetkellä jo pian puolen tusinaa kappaletta, joissa minä olen mukana sanoittajan roolissa.

Tutustu biiseihin:

Teemme Vinin kanssa biisejä myös muille artisteille 

Meillä on Vinin kanssa useampikin biisi pöytälaatikossa odottamassa juuri sitä oikeaa tulkitsijaa. Lisäksi teemme mielellämme mittatilaustyönä aivan uutta musaa.

Yhteistyö toimii hienosti etänä molempiin suuntiin ja biisin teon lisäksi myös äänitykset onnistuvat. Minä voin äänittää lauluosuuksia täällä Turussa ja Vini hoitaa hommia Vantaa / Helsinki akselilla. Tarvittaessa meillä on mahdollisuus hyödyntää myös esimerkiksi Evoluutio Musicin palveluita.

Lue lisää:

Ota yhteyttä 

Jos sinulla on kysyttävää Vinistä tai hänen musiikistaan autan mielelläni ja/tai välitän yhteydenottopyynnöt eteenpäin. Yhteystiedot löytyvät alta 👇


Yhteystiedot


Minut tavoittaa parhaiten somesta.
Numerollani toimii myös WhatsApp.

© SAKON STUDIO, 2019.
Viikinkikatu 8, 20460 TURKU
✉ sako@sakonstudio.fi
☎ +358440761669
Liity sisäpiiriin »
🔒