🎯 Managerointi

Missioni on auttaa taiteilijoita ja pienyrittäjiä kehittämään tekemisestään varteenotettavaa liiketoimintaa.


Manageri ja Kulttuurituottaja
Sparraan siis unelmia, manageroin, sanoitan lauluja, teen sisältöjä, tuotteistan, paketoin ja autan kaikilla osaamillani tavoilla.


Ydinosaamistani on auttaa lahjakkuuksia tuomaan itseään paremmin esiin laadukkaiden sisältöjen avulla.

Kun siis mietit miten erottua joukosta ja kuinka päästä tekemisessäsi eteenpäin, kannattaa ottaa yhteyttä minuun.

Esiintyjien managerointi

Manageri Samuli KoivulahtiSuomi on täynnä käsittämättömän lahjakkaita esiintyjiä, mutta eteneminen sisäänpäinkääntyneessä musaskenessä voi olla haastavaa.

Kun ovet sulkeutuvat nenän edestä yhä uudelleen ja tekeminen junnaa paikallaan, esiintyjä itsekin voi alkaa epäillä omaa potentiaaliaan ja pahimmassa tapauksessa lopettaa jo ennen kuin siipiä on kunnolla kokeiltukaan.

Perimmäinen ongelma on usein kuitenkin se, että ei täysin ymmärretä musiikin toimintakenttää ja yritetään virheellisesti rakentaa omaa musiikillista menestystä muiden varaan.

Menestyksen avaimet kuitenkin ovat aina lopulta artistin itsensä käsissä ja joskus äänivallin rikkomiseen tarvittaisiinkin vain timanttinen tiimi ja hyvä manageri.


Sparraus ja mentorointi

Lauluntekijöiden sparraus ja artistivalmennus
Minun puoleeni kananttaa kääntyä jos tarvitset tukea luovalla alalla toimimiseen. Omaan kokemusta sekä puhtaasti taiteen tekemisestä, että bisnespuolen toimintamalleista ja liiketoiminnan kehittämisestä.

Moniammatillinen työ- ja koulutustaustani yhdistettynä luovuuteen ja pohjattomaan kiinnostukseeni lähes kaikenlaisiin asioihin, tekee minusta hyvän sparraajan lennokkaimillekin ideoille.

Taiteilijalle pystyn antamaan konkreettisia vinkkejä ja kertomaan kuinka yleisimpiä sudenkuoppia voidaan välttää.

Mentorointi lähtökohtaisesti aina veloituksetonta, sillä se on osaltaan myös tapani antaa takaisin.


Biisien tekeminen ja Co-writing

Laulujen tekeminen songwriting
Olipa esiintyjä kuinka taitava hyvänsä, on vaikeaa saada nimeään soittolistoille ilman oikeasti hyviä biisejä. Taitavasti tulkitut coverit eivät riitä kuin peruskeikkailuun. Oikealla artistilla pitää olla omia kappaleita, eikä kukaan jaksa fanittaa esiintyjää, jokka ei vaikuta olevan mitään omaa sanottavaa.

Huonoja biisejä ei kuitenkaan kannata tehdä vain siksi, että ne muka pitäisi tehdä kokonaan itse. Moderni artisti on kyllin fiksu käyttämään ammattilaisia niissä osa-alueissa, joissa ei itse ole absoluuttisesti paras. Jollekin kappaleen sanoittaminen on vaikeaa ja toiselle säveltäminen on haastavin osuus ja kolmas tarvitsee tukea molemmissa.

Timanttinen CoWriting-tiimi on artistin tärkein linkki menestykseen. Jopa tärkeämpi kuin manageri tai levy-yhtiö, sillä vain laadukasta sisältöä kannattaa ylipäätään jaella.


Hinta

  • Kysyminen on ilmaista ja koen tärkeäksi tehdä jonkin verran myös pro bono -hommia. Täällä lisää hinnoittelusta »