Ghostwriter eli haamukirjoittaja?

Onko sinulla ideoita ja visio siitä mitä haluat, mutta et ehdi tai osaa asetella sanojasi oikein? Tarvitset haamukirjoittajan.


Haamukirjoittaja jäsentelee ja uudelleenkirjoittaa tekstit sinun nimiisi, jonka jälkeen voit tehdä tuotoksille mitä haluat. Täydet tekijänoikeudet kuuluvat kauppaan (vaikka halpaa onkin).

Tekstit voidaan luoda esim. asiakkaan omien muistiinpanojen pohjalta, haastattelumallilla tai muun asiakkaan antaman materiaalin ja briiffin pohjalta. Mitä laajempi pohjamateriaali, sitä parempi lopputulos.

Toivottavaa olisi, että tässä vaiheessa asiakkaalta tulisi myös selvä tieto siitä, mikä on tekstin tavoite, sillä se vaikuttaa siihen mikä on paras lähestymiskulma, tone of voice ja kuinka teksti ketäkin puhuttelee.

Markkinoinnillisia ja muita näkökulmia voidaan toki brainstormata myös yhdessä.

Yleensä homma toimii varsin jouhevasti etänä sähköposti- ja puhelinyhteydellä.

Sparraava haamukirjoittaja

Jos haluat tiiviimpää vuorovaikutusta ja oppia samalla itsekin kirjoittamaan parempia tekstejä, voimme sopia session tänne tekstipajalle, jolloin voimme työstää kirjoituksia yhdessä.

Tarvittaessa sparraus toki onnistuu myös videoyhteyden kautta tai suoraan Google Docsissa tai One Drivessa. Usein sovelletaan molempia.

Haamusanoittaja

Erikoisosaamistani on laulujen sanoittaminen. Jos olet itsekin sanoittaja, haaveilet sanoittajan urasta tai tarvitset apua biisien tekemisessä, autan mielelläni hiomaan tekstejäsi ja taitojasi paremmiksi ja kirjoitan kanssasi rivit loppuun.

Haamubloggaaja

Kirjoitan paljon blogipostauksia toisten nimiin tai nimettömästi. Mikäli tarvitset apua blogisi kanssa tai haluat että perustan sinulle sellaisen, ota yhteyttä minuun. (Tällaiset bloggaustoimeksiannot yritysasiakkaille kulkevat tällä hetkellä pääsääntöisesti Netellon kautta, jossa toimin verkkoliikeoiminnan ja sisältömarkkinoinnin asiantuntijana.)

Hinta

  • Hinta palvelulle on 50e / h. Työhön kuluva aika voidaan arvioida etukäteen. (Tekijänoikeudet jäävät aina kokonaisuudessaan asiakkaalle ja minusta tulee pelkkä haamukirjoittaja eli ghostwriter.)
 

YhteystiedotYhteystiedot


Minut tavoittaa parhaiten somesta.
Numerollani toimii myös WhatsApp.

Linkedin Twitter Facebook Blogi

© SAMULI KOIVULAHTI, 2018.
Valmetinkatu 5, 20240 TURKU
✉ samuli@lyyrica.org
☎ +358440761669
Sisäpiiriin »