✍ Ghostwriter eli haamukirjoittaja?

Onko sinulla ideoita ja visio siitä mitä haluat, mutta et ehdi tai osaa asetella sanojasi oikein? Tarvitset haamukirjoittajan.


Haamukirjoittaja
Haamukirjoittaja jäsentelee ja uudelleenkirjoittaa tekstit sinun nimiisi, jonka jälkeen voit tehdä tuotoksille mitä haluat. Täydet tekijänoikeudet kuuluvat kauppaan (vaikka halpaa onkin).

Tekstit voidaan luoda esim. asiakkaan omien muistiinpanojen pohjalta, haastattelumallilla tai muun asiakkaan antaman materiaalin ja briiffin pohjalta. Mitä laajempi pohjamateriaali, sitä parempi lopputulos.

Ensin tavoite, sitten sisältö

Toivottavaa olisi, että tässä vaiheessa asiakkaalta tulisi myös selvä tieto siitä, mikä on tekstin tavoite, sillä se vaikuttaa siihen mikä on paras lähestymiskulma, tone of voice ja kuinka teksti ketäkin puhuttelee.

Markkinoinnillisia ja muita näkökulmia voidaan brainstormata myös yhdessä. Yleensä homma toimii varsin jouhevasti etänä sähköposti- ja puhelinyhteydellä, minkä lisäksi tekstiä voidaan muokata realiaikaisesti myös virtuaalisessa työympäristössä.

Sparraava haamukirjoittaja

Jos haluat tiiviimpää vuorovaikutusta ja oppia samalla itsekin kirjoittamaan parempia tekstejä, voimme sopia session tänne tekstipajalle, jolloin voimme työstää kirjoituksia yhdessä kasvokkain.

Tarvittaessa sparraus toki onnistuu myös videoyhteyden kautta tai esimerkiksi Google Docsissa tai One Drivessa tai muussavirtuaalisessa työympäristössä. Usein puhelinyhteys ja virtuaalinen työympäristö ovat paras yhdistelmä.

Haamusanoittaja

Erikoisosaamistani on laulujen sanoittaminen. Jos sinulla on tekstejä pöytälaatikossa, haaveilet sanoittajan urasta tai tarvitset apua biisien tekemisessä muuten vain, autan mielelläni hiomaan tekstejäsi ja taitojasi paremmiksi ja kirjoitan kanssasi rivit loppuun.

Haamubloggaaja

Kirjoitan paljon blogipostauksia toisten nimiin tai nimettömästi. Mikäli tarvitset apua blogisi kanssa tai haluat että perustan sinulle sellaisen, ota yhteyttä minuun. Tarpeen mukaan blogisisältöjä voidaan tukea myös markkinoinnin automaatiolla ja/tai some- ja googlemainonnalla.

Copywriterin haamu 

Tietenkin autan myös konversiotekstien laatimisessa nettiin, esitetekstien tekemisessä ja vaikka myyntispiikkien hiomisessa timanttisimpaan mahdolliseen kuosiin.

Hinta

  • Tämän kaltaiset tomeksiannot menevät yleensä Netellon kautta, ellei kyse ole musiikista. Jos on, lue täältä lisää hinnoittelusta »


Yhteystiedot


Minut tavoittaa parhaiten somesta.
Numerollani toimii myös WhatsApp.

Linkedin Twitter Facebook Blogi

© SAMULI KOIVULAHTI, 2018.
Viikinkikatu 8, 20460 TURKU
✉ samuli@lyyrica.org
☎ +358440761669
Liity sisäpiiriin »
🛡