✍ Tarvitsetko haamukirjoittajaa?

Onko sinulla ideoita ja visio siitä mitä haluat, mutta et ehdi tai osaa asetella sanojasi oikein? Tarvitset haamukirjoittajan.


Haamukirjoittaja
Ghostwriter jäsentelee ja uudelleenkirjoittaa tekstit sinun nimiisi, jonka jälkeen voit tehdä tuotoksille mitä haluat.

Täydet tekijänoikeudet kuuluvat kauppaan (vaikka halpaa onkin).

Tekstit voidaan luoda esim. omien muistiinpanojesi pohjalta tai tiiviissä vuorovaikutuksessa työstäen rivejä kasvokkain. Halutessasi voin myös auttaa sinua kirjoittamaan itse rivit loppuun.

Haamukirjoitusta kasvokkain ja etänä

Lähetä tuotoksesi minulle sähköpostitse, niin viimeistelen, stilisoin ja varmistan, että se hoitaa tehtävänsä. Tekstiä voidaan muokata myös reaaliaikaisesti yhdessä virtuaalisessa työympäristössä kuten Google Docsissa.

Jos haluat tiiviimpää vuorovaikutusta ja oppia samalla itsekin kirjoittamaan parempia tekstejä, voimme sopia session myös studiolleni, jolloin voimme työskennellä tekstiesi parissa kasvokkain.

Haamusanoittaja

Erikoisosaamistani on laulujen sanoittaminen. Jos sinulla on tekstejä pöytälaatikossa, haaveilet sanoittajan urasta tai tarvitset apua biisien tekemisessä, autan mielelläni hiomaan tekstejäsi ja taitojasi paremmiksi ja kirjoitan kanssasi rivit loppuun.

Kun käytät minua haamusanoittajana, sinun ei tarvitse jakaa tekijänoikeuksia minun kanssani, eikä nimeni tarvitse näkyä missään. Oleellista on tällöin, että lähtöajatukset tulevat sinulta. Mieluiten jo jotakin puolivalmista.

Jos etsit biisintekokumppania, eikä tekijäosuuksien jakaminen ole ongelma:


Kirjeet, promot ja saatteet asiakkaan nimiin

Varsinkin musiikkialalla joudutaan kirjoittamaan paljon viestejä tärkeille ihmisille ja portinvartijoille, jotka osaltaan määrittelevät sen, kuinka musiikki lopulta menestyy.

Ei ole itsestään selvää, että jokainen tietää miten kutakin tahoa on viisainta puhutella, jotta yhteydenotto kääntyy oikeaksi toiminnaksi. Huonosti muotoiltu ja ajattelematon viesti voi jopa pahimmassa tapauksessa sulkea oven, joka muuten tarjoaisi suurella todennäköisyydellä uusia mahdollisuuksia.

Käyttämällä haamukirjoittajaa näissä tilanteissa, varmistat että annat itsestäsi tärkeissä kirjallisissa viestintätilanteissa oikean vaikutelman.

Hinta

  • Kysyminen on ilmaista ja koen tärkeäksi tehdä jonkin verran myös pro bono -hommia. Täällä lisää hinnoittelusta »


Yhteystiedot


Minut tavoittaa parhaiten somesta.
Numerollani toimii myös WhatsApp.

Linkedin Twitter Facebook Blogi

© SAMULI KOIVULAHTI, 2018.
Viikinkikatu 8, 20460 TURKU
✉ samuli@lyyrica.org
☎ +358440761669
Liity sisäpiiriin »
🛡