✍ Tarvitsetko haamukirjoittajaa?

Onko sinulla ideoita ja visio siitä mitä haluat, mutta et ehdi tai osaa asetella sanojasi oikein? Tarvitset haamukirjoittajan.


Haamukirjoittaja
Ghostwriter jäsentelee ja uudelleenkirjoittaa tekstit sinun nimiisi, jonka jälkeen voit tehdä tuotoksille mitä haluat.

Täydet tekijänoikeudet kuuluvat kauppaan (vaikka halpaa onkin).

Tekstejä voidaan lähteä työstämään esim. omien muistiinpanojesi tai luonnostesi pohjalta. Minä kirjoitan rivisi loppuun.

Miten haamukirjoitus toimii?

Haamukirjoitus on asiakkaan näkökulmasta hyvin helppoa. Sinun täytyy vain tietää mitä tarvitset, niin minä autan sinut maaliin.

Marssijärjestys:
  1. Varaa aika sisällöntuottohaastatteluun tai lähetä tuotoksesi minulle sähköpostitse. 
  2. Viimeistelen ja stilisoin kirjoituksesi ja varmistan, että se hoitaa tehtävänsä. 
  3. Lähetän tekstin sinulle tai hiomme tekstin yhdessä loppuun. 
  4. Lopullinen teksti on sinun ja voit tehdä sillä mitä haluat (nimenikin voit jättää pois).

Ohjaava haamukirjoittaja

Osa asiakkaistani haluavat myös itse kehittyä kirjoittajina ja ghostauksen tarkoituksena on pikemminkin auttaa ja mentoroida hommassa alkuun. 

Silloin:
  1. Tekstiä voidaan muokata myös vuorovaikutuksessa siten, että näet ruudulla tekemäni muutokset reaaliajassa. Voit antaa kommentteja puhelimitse ja katsoa kun teksti tulee viimeistellyksi kasvojesi edessä.
  2. Jos haluat vielä tiiviimpää vuorovaikutusta ja oppia samalla itsekin kirjoittamaan parempia tekstejä, voimme sopia session myös Sakon studiolle, jolloin voimme työskennellä tekstiesi parissa kasvokkain.

Blogitekstit asiakkaan nimiin 

Mietitkö joskus, että miten kaikenmaailman yritysjohtajilla on aikaa kirjoitella vielä jotain blogiakin? Niinpä niin. Aika monella on vain hyviä työntekijöitä tai sitten taustalla on kaltaiseni tilaustekstinikkari.

Jos olet miettinyt yritys- tai muun blogin aloittamista, etkä ole vielä saanut hommaa alulle, niin ota menestyjistä mallia ja lähetä viestiä minulle!

Voidaan lähteä liikkeelle joko aiheiden miettimisestä tai jos haluat mieluummin mennä suoraan asiaan, niin lähetä minulle ajatuksiasi meiliin, niin jäsentelen tekstisi loppuun. Jos maltat käydä hieman keskustelua kanssani myös  puhelimitse, pystyn kirjoittamaan tekstit niin, että ne kuulostavat sinulta. Hyvällä tavalla.

Sanoitukset asiakkaan nimiin

Erikoisosaamistani on laulujen sanoittaminen. Jos sinulla on tekstejä pöytälaatikossa, haaveilet sanoittajan urasta tai tarvitset apua biisien tekemisessä, autan mielelläni hiomaan tekstejäsi ja taitojasi paremmiksi ja kirjoitan kanssasi rivit loppuun.

Oleellista on tällöin, että lähtöajatukset tulevat sinulta. Mieluiten jo jotakin puolivalmista. Kun käytät minua tällä tavalla ghostaamassa, sinun ei tarvitse jakaa tekijänoikeuksia minun kanssani, eikä nimeni tarvitse näkyä missään.

Jos etsit biisintekokumppania, eikä tekijäosuuksien jakaminen ole ongelma, on kyse silloin co-writingista, josta on lisätietoa täällä: Co-writing »

Kirjeet, promot ja saatteet asiakkaan nimiin

Varsinkin musiikkialalla joudutaan kirjoittamaan paljon viestejä tärkeille ihmisille ja portinvartijoille, jotka osaltaan määrittelevät sen, kuinka musiikki lopulta menestyy.

Ei ole itsestään selvää, että jokainen tietää miten kutakin tahoa on viisainta puhutella, jotta yhteydenotto kääntyy oikeaksi toiminnaksi. Huonosti muotoiltu ja ajattelematon viesti voi jopa pahimmassa tapauksessa sulkea oven, joka muuten tarjoaisi suurella todennäköisyydellä uusia mahdollisuuksia.

Käyttämällä haamukirjoittajaa näissä tilanteissa, varmistat että annat itsestäsi tärkeissä kirjallisissa viestintätilanteissa oikean vaikutelman.

Mitä muuta voisin kirjoittaa sinun nimiisi? 

Sinä päätät mihin minun kynääni käytät. Tarvitsitpa sitten tuoretta tekstiä verkkosivuillesi, mielipidekirjoituksen lehteen tai jotakin muuta - minä olen käytettävissäsi. Olen kerran jopa kirjoittanut rakkauskirjeen asiakkaani puolesta ja sekin toimi halutulla tavalla! 😉


Hinta? 

Ketteryys ja kevyt kulurakenne kääntyvät hinnoittelussa asiakkaideni eduksi. Lisäksi teen jonkin verran hommia myös pro bono.
    Evoluutio Music logoMusic Production Alliance logoVPROAUDIO logoStudio Vini logo