💿 Evoluutio Music

Perustimme Evoluutio Musicin vuonna 2019. Kädenjälkeni näkyy mm. yhtiön nimessä, logossa ja toimintamalleissa. 


Itseni lisäksi Evoluutio Musicin toiminnassa ovat mukana Heikki Vihersalo sekä Ville Nisunen, eli Vini.

Idea yhteisen musiikkituotantoyhtiön perustamiseen tuli alunperin Heikiltä ja Viniltä.

He pyysivät minut mukaan, koska tiesivät minulla olevan ennestään jonkinlaista kokemusta Business Developmentista, mutta tietenkin myös tekstipuolen osaamista.

Oma panokseni näkyy isoimmin ehkäpä Evoluutio Musicin nimessä ja logossa, minkä lisäksi olen osallistunut paljon prosessien ja toimintamallien hiomiseen.

Roolini Evoluutio Musicin toiminnassa

Evoluutio Musicin business development- ja testausvaiheessa autoin voimakkaasti yhteisten toimintamallien luomisessa ja palveluidemme tuotteistamisessa.

Pääosin Evoluutio Musicin tuotantojen vetovastuu on kuitenkin Vinillä ja Heikillä ja teen itse "Evolle" hommia tarpeen mukaan enemmänkin alihankkijana.

Tekstikynääni lainataan musiikkiprojekteissa ahkerasti ja teen Evoluutio Musicin projekteissa paljon tekstituotantoa, laululyriikkaa ja mm. lehdistötiedotteita.

SAKON STUDIO toimii Evoluutio Musicin sivutoimipisteenä

SAKON STUDIO toimii myös eräänlaisena Turun sivukonttorina Evoluutio Musicille, jonka muilta osin toimii pääasiallisesti Helsingissä.

Täällä Turussa voidaan siis hoitaa esim. lauluraitojen äänityksiä, mikäli se on logistisesti järkevämpää tai muuten helpompaa.

Lisätietoa:


Yhteystiedot


Minut tavoittaa parhaiten somesta.
Numerollani toimii myös WhatsApp.

Linkedin Twitter Facebook Blogi

© SAKON STUDIO, 2019.
Viikinkikatu 8, 20460 TURKU
✉ sako@sakonstudio.fi
☎ +358440761669
Liity sisäpiiriin »
🔒