Demostudio

Jos olet laulaja, voit tiedustella mahdollisuutta tulla äänittämään lauludemoja pikkustudiooni.


Laulukoppi ja mikrofoni
Etsin jatkuvasti omille kappaleilleni taitavia tulkitsijoita Turusta ja lähialueilta. Lauluosuuksien äänittämistä varten minulla on kohtuullinen äänityskalusto ja laulukoppi, joiden avulla saamme lauluosuudet nauhalle melko laadukkaasti.

Jatkotyöstämistä varten saat halutessasi raakaraidat myös itsellesi.

Biisiarkisto

Vuosien varrella pöytälaatikkoon on kertynyt paljon lauluja, joilta puuttuu vielä se oikea tulkitsija. Kappaleet odottavat artistia, joka tekisi biisistä omansa.

Valtaosaan biiseistä ainakin jonkinlaiset taustat löytyvät valmiina ja tarpeen mukaan sävellajia voidaan rukata laulajalle sopivaksi.


Sovitusten ja taustojen tekemiseen on yhteistyökumppaneita laaja joukko, joiden avulla onnistuvat tarvittaessa mittavammatkin tuotannot, mutta yleensä täällä demostudiolla äänitellään vain lauluosuuksia.

Tarpeen mukaan myös miksaukseen ja masterointiin löytyy omat kontaktinsa.

Oman biisin tekeminen

Voimme tehdä myös uusia kappaleita suoraan artistin tai yhtyeen käyttöön. Esituotantovaihe ensimmäisestä ideasta demoon asti voidaan kokonaisuudessaan tehdä täällä tekstipajalla tai etänä tarpeen mukaan.


Yleensä omia biisejä ruvetaan tekemiään artistille (tai artistin kanssa vasta sitten) kun on ensin äänitelty kokeeksi jotain muuta. Näin tiedetään mikä esiintyjälle oikeasti sopii ja miten yhteistyö ylipäätään toimii.

Cowriting 

Jos olet laulava lauluntekijä, voimme tehdä biisejä yhteistyönä myös sinun kanssasi tai voimme kerätä lauluntekijätiimin, jonka turvin pystymme tuottamaan uusia lauluja nopeallakin aikataululla. Toki pystyn auttamaan biisiesi kanssa myös tuomatta kuvioon muita yhteistyökumppaneita.


Biisien tekeminen on minulle enemmän sydämen kuin kukkaron asia ja uusien tulkintojen saaminen sanoituksiini on aina kiinnostavaa. Siksi sanoittamieni laulujen äänittäminen täällä ei maksa mitään.

Hinta

  • Kysyminen on ilmaista ja koen tärkeäksi tehdä jonkin verran hommia myös pro bono. Täällä lisää hinnoittelusta »


Yhteystiedot


Minut tavoittaa parhaiten somesta.
Numerollani toimii myös WhatsApp.

Linkedin Twitter Facebook Blogi

© SAMULI KOIVULAHTI, 2018.
Valmetinkatu 5, 20240 TURKU
✉ samuli@lyyrica.org
☎ +358440761669
Sisäpiiriin »