🎤 Äänitykset

Lauluosuuksien äänitys edessä? Varaa aika nauhoituksiin tai CoWriting-sessioon.


Lauluosuuksien äänitys onnistuu pienessä demostudiossani Viikinkikadulla. (Ajanvaraus: sako@sakonstudio.fi)

Laulun äänitys

Laulujen äänittämistä varten minulla on kohtuullinen äänityskalusto ja laulukoppi, joiden avulla saamme lauluosuudet nauhalle melko laadukkaasti.

Jatkotyöstämistä varten saat halutessasi raakaraidat myös itsellesi. Massiivisempaan jatkotyöstämiseen löytyy myös yhteistyökumppaneita, jos alkaa tuntua siltä, että haluat lähteä tavoittelemaan suurempiakin yleisöjä.

Arkistobiisien demotus

Jos tarvitset lauludemon ja haluat tulla laulamaan ilmaiseksi valmiiksi tekemiämme biisejä, se on mahdollista.

Etsin jatkuvasti omille kappaleilleni taitavia tulkitsijoita Turusta ja lähialueilta.

Vuosien varrella pöytälaatikkoon on kertynyt paljon lauluja, joilta puuttuu vielä se oikea tulkitsija. Kappaleet odottavat artistia, joka tekisi biisistä omansa.


Valtaosaan biiseistä ainakin jonkinlaiset taustat löytyvät valmiina ja tarpeen mukaan sävellajia voidaan rukata laulajalle sopivaksi.

Oman biisin tekeminen artistille

Oletko esiintyjä vailla omia biisejä? Haluaisit omat ideasi biiseihin, mutta tarvitset siihen apua. Teen biisintekokumppanieni kanssa paljon biisejä myös suoraan artistien ja yhtyeiden julkaisukalenteriin ja keikkaohjelmistoon.


Esituotantovaihe ensimmäisestä ideasta demoon asti voidaan kokonaisuudessaan tehdä täällä tekstipajalla tai tarpeen mukaan jopa osittain etänä. Yhteistyökumppanien avulla onnistuvat tarvittaessa mittavammatkin tuotannot. Täällä demostudiolla yleensä hoidetaan silloinkin laulujen äänitys.

Tarpeen mukaan yhteistyökumpanit löytyy myös miksaukseen ja masterointiin.

CoWritingia Turussa (tai etänä)

Jos olet lauluntekijä, voimme tehdä biisejä yhteistyönä myös sinun kanssasi. Voimme työskennellä joko kaksistaan tai kerätä lauluntekijätiimin, jossa tuotetaan biisejä yhdessä isommalla porukalla. Jos et itse laula, voin hankkia tekemiimme demoihin myös solistit.


CoWriting-sessioiden tuotokset, joissa olen mukana biisintekijänä, voidaan lauluosuuksien osalta lopuksi äänittää täällä demostudiolla veloituksetta.

Aika biisintekosessioon kannattaa varata hyvissä ajoin, varsinkin jos välimatkaa on paljon. Usein CoWriting toimii toki hyvin myös etänä, etenkin jos tarvitset vaikkapa yksinomaisesti sanoittajaa »

Hinta

  • Kysyminen on ilmaista ja koen tärkeäksi tehdä jonkin verran hommia myös pro bono. Täällä lisää hinnoittelusta »


Yhteystiedot


Minut tavoittaa parhaiten somesta.
Numerollani toimii myös WhatsApp.

© SAKON STUDIO, 2019.
Viikinkikatu 8, 20460 TURKU
✉ sako@sakonstudio.fi
☎ +358440761669
Liity sisäpiiriin »
🔒