🎙 Demostudio

Demotus ajankohtaista? Varaa aika lauludemon äänitykseen tai CoWriting-sessioon.


Biisien demotus onnistuu pienessä laulustudiossani Viikinkikadulla. (Ajanvaraus: samuli@lyyrica.org)

Lauluosuuksien äänittämistä varten minulla on kohtuullinen äänityskalusto ja laulukoppi, joiden avulla saamme lauluosuudet nauhalle melko laadukkaasti.

Jatkotyöstämistä varten saat halutessasi raakaraidat myös itsellesi. Massiivisempaan jatkotyöstämiseen löytyy myös yhteistyökumppaneita, jos alkaa tuntua siltä, että haluat lähteä tavoittelemaan suurempiakin yleisöjä.

Arkistobiisien demotus

Jos tarvitset lauludemon ja haluat tulla laulamaan ilmaiseksi valmiiksi tekemiämme biisejä, se on mahdollista.

Etsin jatkuvasti omille kappaleilleni taitavia tulkitsijoita Turusta ja lähialueilta.

Vuosien varrella pöytälaatikkoon on kertynyt paljon lauluja, joilta puuttuu vielä se oikea tulkitsija. Kappaleet odottavat artistia, joka tekisi biisistä omansa.


Valtaosaan biiseistä ainakin jonkinlaiset taustat löytyvät valmiina ja tarpeen mukaan sävellajia voidaan rukata laulajalle sopivaksi.

Oman biisin tekeminen

Voimme tehdä myös uusia kappaleita suoraan artistin tai yhtyeen käyttöön. Esituotantovaihe ensimmäisestä ideasta demoon asti voidaan kokonaisuudessaan tehdä täällä tekstipajalla tai tarpeen mukaan jopa osittain etänä.


Yleensä omia biisejä ruvetaan tekemiään artistille (tai artistin kanssa vasta sitten) kun on ensin äänitelty kokeeksi jotain muuta. Näin tiedetään mikä esiintyjälle oikeasti sopii ja miten yhteistyö ylipäätään toimii.

Sovitusten ja taustojen tekemiseen on yhteistyökumppaneita laaja joukko, joiden avulla onnistuvat tarvittaessa mittavammatkin tuotannot, mutta yleensä täällä demostudiolla äänitellään vain lauluosuuksia.

Tarpeen mukaan myös miksaukseen ja masterointiin löytyy omat kontaktinsa.

CoWriting 

Jos olet lauluntekijä, voimme tehdä biisejä yhteistyönä myös sinun kanssasi. Voimme työskennellä joko kaksistaan tai kerätä lauluntekijätiimin, jossa tuotetaan biisejä yhdessä isommalla porukalla. Jos et itse laula, voin hankkia tekemiimme demoihin myös solistit.


CoWriting-sessioiden tuotokset, joissa olen mukana biisintekijänä, voidaan lauluosuuksien osalta lopuksi äänittää täällä demostudiolla veloituksetta.

Aika biisintekosessioon kannattaa varata hyvissä ajoin, varsinkin jos välimatkaa on paljon. Usein CoWriting toimii toki hyvin myös etänä, etenkin jos tarvitset vaikkapa yksinomaisesti sanoittajaa »

Hinta

  • Kysyminen on ilmaista ja koen tärkeäksi tehdä jonkin verran hommia myös pro bono. Täällä lisää hinnoittelusta »


Yhteystiedot


Minut tavoittaa parhaiten somesta.
Numerollani toimii myös WhatsApp.

Linkedin Twitter Facebook Blogi

© SAMULI KOIVULAHTI, 2018.
Viikinkikatu 8, 20460 TURKU
✉ samuli@lyyrica.org
☎ +358440761669
Liity sisäpiiriin »
🛡