🎶 Biisi mittatilaustyönä

Teen lauluja myös yksityishenkilöiden ja yritysten omiin käyttötarkoituksiin kuten mainoksiin ja elämän suuriin tapahtumiin.


Mittatilauksena tehty laulu on hieno lahja. Se säilyttää arvonsa ikuisesti, eikä se varmasti jätä kylmäksi kumpaakaan osapuolta. Se ei kulu käytössä, eikä se hajoa. Jos hukkaat sen, saat sen minulta takaisin (yhä uudelleen).

Suositellaan erityisesti:

  • tärkeään hetkeen tai tilaisuuteen
  • häihin, syntymäpäiville tai muuhun juhlaan
  • äänimainoksiin, yritysvideoihin
  • julkiseen tapahtumaan
  • muistoksi.

Ottaessasi yhteyttä, kerro mihin käyttötarkoitukseen laulua tarvitaan ja milloin sen pitäisi olla valmis, jotta voin varmistaa että kalenteristani löytyy tilaa.

Aikataulu

Kokonaisuudessaan sanoituksen toimistustyöhön, sävellyksen tekemiseen ja demottamiseen kannattaa varata ainakin pari kuukautta. Toimitustyö vie yleensä projektissa suurimman ajan, joten asiakas voi itse aktiivisuudellaan jonkin verran vaikuttaa asiaan.

Toimitus

Laulu toimitetaan sähköpostitse asiakkaan antamaan osoitteeseen. Erillisestä tilauksesta teetän kappaleesta myös nuotit (joista on apua mikäli haluatte jonkun esittävän biisiä juhlissanne). Voin myös järjestää paikalle hyväksi havaitsemani yhtyeen tai laulusolistin ko. kappaleen live-esitystä varten.

Mitä laulu maksaa?

Hinta riippuu paljon toteutuksesta (esim. palkataanko oikea bändi soittamaan?) ja siitä, haluaako tilaaja myös "jäädyttää" kappaleen. Tästä syystä hintahaitari on erittäin laaja (n. 200-5000€). Halvimmaksi tulee säveltäjän itse tekemä demo, jota asiakas saa kopioida vain yksityiskäyttöön. Se maksaa n. 500€.

Täällä lisää hinnoittelusta »