🎟️ Avin

Avin on oikea artisti juhliin, kun haluat kuulla kokeneen esiintyjän kaunista laulua.


Avin Alyasi on ollut Sakon manageroitavana vuosina 2013-2014 sekä jälleen nyt vuoden 2019 lopusta alkaen.

Avin on äärimmäisen taitava laulaja ja tekee kappaleita myös itse. (Oheisessa kuvassa hän on ensimmäistä kertaa studiossa.)

KILPAILUMENESTYSTÄ

Avin on osallistunut uransa aikana myös pariin kilpailuun.

Luomustudio 2014

Toukokuussa 2014 Avin voitti Luomustudion yleisöäänestyksen. Palkkiona oli Luomustudion musiikkivideo ja siihen hän tulkitsi tyylikkäästi Roni Välikankaan säveltämän ja minun sanoittamani kappaleen Unessa annoin anteeksi.


Voice of Finland 2015

Vuonna 2015 Avin osallistui vanhalla nimellään (Avin Alyasi) Voice Of Finland -laulukilpailuun, jossa eteni aina semifinaalivaiheeseen saakka. Avinin tähtivalmentajana toimi tuolloin Tarja Turunen.

OPPIA SUOMESTA JA MAAILMALTA 

Avin on koulutettu ja kokenut solisti, jolla on myös muodollinen pätevyys esiintyjänä toimimiseen.

Konservatorio Turussa

Voicen jälkeen Avin jatkoi laulamisen parissa ja kävi opiskelemassa laulua Turun Konservatoriossa. Sieltä hän sai myös stipendin (2018).

Tiivistä keikkailua ulkomailla

Vuodet 2017-2019 Avin oli ulkomailla ja esiintyi osana suuria production-show-keikkoja Maltan ja Kosin saarella. Keikat olivat näyttäviä liveproduktioita joissa tahti oli varsin tiivis. Eräänlainen esiintymisen korkeakoulu siis sekin.

NYT VALMIINA KEIKKOIHIN KOKO SUOMEN ALUEELLA

Nyt vuoden 2019 lopusta alkaen Avin on jälleen Suomessa ja valmiina tekemään keikkoja niin pienissä kuin suurissakin tilaisuuksissa. Kun tarvitset todella ammattimaista laulajaa tilaisuuteesi, varaa juhliesi esiintyjäksi Avin.

Säestäjä ja äänentoisto löytyvät omasta takaa!

1. Keikat Turussa ja lähialueilla: Avin & Jonatan duo 

Turun ja lähialueen keikat hoidetaan Avin & Jonatan duon voimin. Avin laulaa liidit, Turkulainen Jonatan soittaa kitaraa ja laulaa tarpeen mukaan stemmoja.

PA-laiteisto kulkee kätevästi mukana ja esiintymisiä tehdään mieluusti niin pieniin kuin suurempiinkin tilaisuuksiin.

Keikkaohjelmistoon kuuluu kotimaisia ja ulkomaisia hittejä laidasta laitaan, höystettynä muutamalla omalla kappaleella. Alla olevalla videolla Avin ja Jonatan testaavat erästä ennenjulkaisematonta biisiä.

2. Keikat Helsingissä ja muualla Suomessa: Vaihtelevat kokoonpanot 

Keikat onnistuvat helposti myös pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa, jolloin (Jonatanin ohella) keikkakaverina voi olla välillä myös joku muu muusikko.

Keikkoja tehdään joskus kauemmaskin, joten kysy rohkeasti tarjousta vaikka keikkapaikka ei ihan Turku-Helsinki akselille sijoittuisikaan. Avinille liikkuminen ei ole ongelma.

JULKAISUT 

Avin julkaisi ensimmäisen virallisen sinlgensä 7.2.2020. Kappaleen nimi on "Hämillään".

🎧 Kuuntele Hämillään tästä

Hinta?

Avinin hinta on tilaisuudesta ja settien määrästä riippuen 450-700 euroa. Keikat ovat lain mukaan arvonlisäverotonta toimintaa, joten summaan ei lisätä ALV:tä.

Kerro tilaisuudestasi ja pyydä tarkempi tarjous »