Avin Del Carmen

Toimin Avinin managerina ja biisintekijänä vuosina 2013-2014 sekä jälleen vuoden 2019 lopusta alkaen. 


Avin on äärimmäisen taitava laulaja ja tekee kappaleita myös itse. (Oheisessa kuvassa hän on ensimmäistä kertaa studiossa.)

Yhteistyön alku

Vuosina 2013-2014 koostimme yhdessä keikkaohjelmistoa ja autoin Avinia alkuun artistiurallaan.

Hän teki muutamia keikkoja esittäen sanoittamiani lauluja mm. Benjamin Hakalan ja Roni Välikankaan kanssa duona.

KILPAILUMENESTYSTÄ

Avin on osallistunut uransa aikana myös pariin kilpailuun.

1. Luomustudio 2014

Toukokuussa 2014 Avin voitti Luomustudion yleisöäänestyksen. Palkkiona oli Luomustudion musiikkivideo ja siihen hän tulkitsi tyylikkäästi Roni Välikankaan säveltämän ja minun sanoittamani kappaleen Unessa annoin anteeksi.


2. Voice of Finland 2015

Vuonna 2015 Avin osallistui vanhalla nimellään (Avin Alyasi) Voice Of Finland -laulukilpailuun, jossa eteni aina semifinaalivaiheeseen saakka. Avinin tähtivalmentajana toimi tuolloin Tarja Turunen.

Oppia Turusta ja maailmalta

Voicen jälkeen Avin jatkoi laulamisen parissa ja opiskeli laulua Turun Konservatoriossa. Sieltä hän sai myös stipendin (2017), jonka jälkeen Avin teki useamman vuoden ajan keikkoja Maltan ja Kosin saarella. Keikat olivat pääosin suuria ja näyttäviä liveproduktioita ja tahti oli varsin tiivis.

Valmiina keikkoihin Suomessa

Nyt vuoden 2019 lopusta alkaen Avin on jälleen Suomessa ja valmiina tekemään keikkoja niin pienissä kuin suurissakin tilaisuuksissa.

Kun tarvitset todella ammattimaista laulajaa tilaisuuteesi, varaa juhliesi esiintyjäksi Avin Del Carmen. Säestäjä ja äänentoisto löytyvät omasta takaa.

Tilaa tapahtumaasi maailman luokan esiintyjä

Kun haluat kuulla Avinin upeaa tulkintaa omassa tapahtumassasi, ota yhteyttä.

Tilaa Avin keikalle »