Sisältömarkkinointi

Hyvä sisältömarkkinointi on sitä, että tarjoaa jotain lukemisen, kuuntelemisen tai katsomisen arvoista ennen kuin pyytää asiakkaalta mitään. 


Olen erikoistunut auttamaan esiintyviä taiteilijoita sisältömarkkinoinnin keinoin. Minulla on osaaminen ja tietotaito vangitsevien sisältöjen luomiseen sekä työkalut niiden oikea-aikaiseen jakeluun somessa. Osaan kirjoittaa hakukoneystävällistä tekstiä, mutta myös koukuttaa ihmisiä.

Tiedän mihin kellon aikaan kuhunkin sosiaaliseen mediaan kannattaa postata mitäkin ja kuinka monta kertaa viikossa ja minä päivinä. Tiedän myös millaista sisältömarkkinointia kussakin kanavassa kannattaa tehdä.

Sisältömarkkinointi ei silti ole pelkkää bloggaamista ja sosiaalista mediaa. Hallitsen myös sähköpostimarkkinoinnin koukerot ja liikuttelen sujuvasti niin pieniä kuin suuriakin ihmismassoja internetin välityksellä.

Rakennan landereita ja kotisivuja, asennan tarvittavat plugarit ja saan sosiaalisten medioiden seuraajamäärät ja sähköpostilistat kasvamaan, generoimalla liikennettä eri kanavista haluttuun päätepisteeseen.

Sisällöntuotanto-osaamiseni ei rajoitu myöskään pelkkään tekstiin (vaikka sanoja eniten rakastankin). Olen myös duunannut podcasteja, tehnyt videoita ja usein olen hoitanut artistieni promokuvaukset, levynkannet ja julisteetkin.

Hallitsen siis tekstisisältöjen ohella hyvin myös visuaalisen puolen ja audion.

Yhteystiedot