Demostudio

Jos olet laulaja, voit tiedustella mahdollisuutta tulla äänittämään demoja piskuiseen "äänitysstudiooni".


Etsin jatkuvasti omille kappaleilleni taitavia tulkitsijoita Turusta ja lähialueilta. Lauluosuuksien äänittämistä varten minulla on kohtuullinen äänityskalusto ja laulukoppi, joiden avulla saamme lauluosuudet nauhalle melko laadukkaasti.

Jatkotyöstämistä varten saat halutessasi raakaraidat myös itsellesi.

Taustat?

Valtaosaan tekemistämme kappaleista taustat löytyvät luonnollisesti valmiina ja tarpeen mukaan sävellajia voidaan rukata laulajalle sopivaksi.


Sovitusten ja taustojen tekemiseen on yhteistyökumppaneita laaja joukko, joiden avulla onnistuvat tarvittaessa mittavammatkin tuotannot, mutta yleensä täällä demostudiolla äänitellään vain lauluosuuksia.

Tarpeen mukaan myös miksaukseen ja masterointiin löytyy omat kontaktinsa.

Cowriting 

Jos olet laulava lauluntekijä, voimme tehdä biisejä myös yhteistyönä tai voimme kerätä lauluntekijätiimin, jonka turvin pystymme tuottamaan uusia lauluja nopeallakin aikataululla. Toki pystyn auttamaan biisiesi kanssa myös tuomatta kuvioon muita yhteistyökumppaneita.


Biisien tekeminen on minulle enemmän sydämen kuin kukkaron asia ja uusien tulkintojen saaminen sanoituksiini on aina kiinnostavaa. Siksi sanoittamieni laulujen äänittäminen täällä ei maksa mitään.

Hinta 


Yhteystiedot


*Postituslistalle liittyminen ei sido sinua mihinkään. Lisätietoa »


Facebook Linkedin Twitter Blogi