Biisiarkisto

Minulla on mittava, yli 100 kappaleen biisiarkisto, joka sisältää eri tyyppisiä lauluja, jotka vielä etsivät "sitä oikeaa" tulkitsijaa. 


Tästä massiivisesta biisiarkistosta löydämme varmasti myös juuri sinulle sopivia kappaleita, tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Toki osallistun mielelläni uusienkin laulujen tekemiseen (siitä enemmän täällä).

Tyypillisimmin biisiarkistoa hyödynnetään kun on tarve saada:

  • lauludemo nopealla aikataululla 
  • uusia biisejä levylle tai keikkaojelmistoon 
  • musiikkia elokuvaan tai teatteriesitykseen

Kertomiesi tarpeiden pohjalta voimme sopia tapaamisen, jonka yhteydessä kuuntelemme materiaalia läpi ja valitsemme joukosta juuri sinulle sopivat biisit. Tämän jälkeen lähetän sinulle lyriikat, soinnut ja demotaustat sähköpostitse.

Demo ilmaiseksi

Jos haluat tulla demottamaan jonkun sanoittamani kappaleen minun luokseni, se onnistuu veloituksetta, edellyttäen että tykkään soundistasi tarpeeksi tai minulla on itsellänikin tarve biisidemolle kyseisestä kappaleesta.

Mikäli tarpeemme kohtaavat, sovimme uuden tapaamisen, jossa äänitetään lauluosuudet, jotka puolestani lähetän sessiomme päätteeksi säveltäjälle miksattavaksi ja editoitavaksi.

Kun homma on valmis, saat valmistuneen demon myös itsellesi.

Yhdessä aikaansaatuja demoja voidaan käyttää biisien esittelemiseen eri yhteyksissä ja myös laulajalla on lupa käyttää esitystään tähän tarkoitukseen täysin vapaasti.

Jos sanoittamieni biisien laulaminen kiinnostaa, lähetä minulle ääninäyte. Huonolaatuinen kännykkädemokin riittää.

Yhteystiedot


*Postituslistalle liittyminen ei sido sinua mihinkään. Lisätietoa »


Facebook Linkedin Twitter Blogi