Liity Sisäpiiriin!

Aina välillä on sellaistakin sanottavaa, mitä ei sovi julkisesti huudella.


Tämän vuoksi olen perustanut itselleni Sisäpiirin, jolle voin avata sanaista arkkuani juuri niin paljon kuin haluan. Sisäpiiriin ovat tervetulleita kaikki, mutta pidän diktaattorimaisesti itselläni oikeuden potkia ihmisiä siitä pois.

Se millaisia asioita kunkin "sisäpiiriläisen" kanssa tulen jakamaan, riippuu hänen omista kiinostuksen kohteistaan.

Ne jotka ovat kiinnostuneita bisneksestä saavat minulta siihen liittyviä sähköposteja. Saatan esim. vinkata jostain sijoituskohteesta tai avata jotakin Start Up -projektiani tms.

Ne joita kiinnostaa musiikki ja biisien tekeminen, saavat viestejä siihen liittyvistä asioista, avoimista projekteista, työpajoista etc. ja lopuille saatan joskus kertoilla muita kuulumisia.

Kaikki sisäpiiriläiset saavat lisäksi kaikki tähän blogiin ilmestyvät postaukset suoraan sähköpostiinsa. (Blogi päivittyy noin kerran kuukaudessa, joten mitään sähköpostit tukkivaa spämmiryöppyä ei ole luvassa!) :)

Sinullakin on mahdollisuus liittyä Sisäpiiriin jättämällä tietosi alle:
Kiinnostuksen kohteet?

 

 

 
PS: Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä niitä näe tai hallinnoi kukaan muu kuin minä.

2 kommenttia :

Marko Kuusinen kirjoitti...

Minun alaani on gootti henkinen konemusiikki

Juusohoo kirjoitti...

plim plom täällä omatekemällä oppinut laulaja-lauluntekijä, tulen usein teksti edellä puuhun, usein sävelet hiipii perässä, joskus sanoja jää paljon yli, joskus harvoin melodia lähtee vetämään mua jonnekin.... yhteistyö mielenkiintoista, Elvisin laululabra oli mainio ja haastava kokemus!

Lähetä kommentti

Jätähän merkki käynnistäsi :)